Kartal dün dinlendi

Yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz Cumartesi günü Isparta Davraz Sirene Hotelde başlayan Konyaspor, geride kalan 9 günde 15 antrenman yaptı. Temsilcimizde, ikinci dönem çalışmaları bugün başlayacak

Yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz Cumartesi günü Isparta Davraz Sirene Hotelde başlayan Konyaspor, geride kalan 9 günde 15 antrenman yaptı. Temsilcimizde, ikinci dönem çalışmaları bugün başlayacak

 

Yeni sezona Isparta Davraz'da yaptığı birinci etap kampı ile hazırlanan Konyaspor’da çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Davraz’ta bir gün çift, bir üç antrenman yapan yeşil-beyazlılar, cumartesi günü gerçekleştirdikleri antrenmanı ile kampın dokuzuncu gününü geride bıraktılar. Teknik direktör Osman Özdemir gözetiminde yapılan antrenmanda sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Ali Kireş ile Mustafa Sayan takımdan ayrı fizyoterapist Ahmet Bayrak yönetiminde çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman top çalışması ile devam etti. Yeşil-beyazlılar, daha sonra kaleciler Mariusz Pawelek, Ercüment, Nazmi ve Ali Çiçek'in koruduğu kalelere varyasyon ve kanar ortalarında şut çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi.  Temsilcimizde antrenmanın son bölümlerinde iki gruba ayrılan oyuncular 2 seri halinde şut yarışması yaptı. Kaptanlığını Gökhan Emreciksin'in yaptığı sarı takım, kaptanlığını Ertuğrul Arslan'ın yaptığı mavi takımı 10-9 mağlup ederek şut yarışmasının galibi olurken, büyük sevinç yaşadı. Yeşil-beyazlılar, Pazar günü izinli geçirdiler. Temsilcimiz Davraz kampında ikinci bölüm çalışmalarına bugün başlayacaklar.

PAWELEK’TEN GENÇLERE DESTEK

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Polonya'nin Wisla Krakow takımından transfer edilen ve başarılı performansıyla takdir alan tecrübeli kaleci Mariusz Pawelek, Isparta Davraz'ta devam eden birinci etap kamp çalışmalarındaki hırsı ve genç kalecilere örnek olması ile dikkat çekiyor. Alt yapıdan gelen genç isimler Nazmi ve Ali Çiçek ile kaleci çalışmaları sırasında yakından ilgilenen ve hareketleri nasıl yapmaları gerektiğini büyük bir titizlikle gösteren tecrübeli kaleci Mariusz Pawelek, Ercüment ve genç kalecilerle birlikte çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını ve her şeyin yolunda gittiğini belirterek, Konyaspor'un başarısı için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerine herkesin inanması gerektiğini söyledi.

ERCÜMENT, İDDİALI KONUŞTU

Yeşil-beyazlı ekibin genç kalecilerinden Ercüment Kafkasyalı, çok sıkı ve yoğun tempodan oluşan bir hazırlık döneminden geçtiklerini belirterek, tecrübeli ve genç oyunculardan oluşan kadroyla tek düşüncelerinin sezona iyi başlayıp sonunu da iyi getirerek hedefe ulaşmak olduğunu söyledi.
Isparta Davras'ta devam eden yeni sezon kampını değerlendiren Ercüment Kafkasyalı, "Birinci etap kampımız çok sıkı ve yoğun tempodan oluşan bir program doğrultusunda aralıksız olarak devam ediyor. Sabırsız bir şekilde sezonun başlamasını bekliyoruz. Geçen sezondan kalan arkadaşlar ve alt yapıdan gelen genç oyunculardan kurulu karma bir kadro var. İnşallah sezona iyi başlayıp sonunu da iyi bitirerek amacımıza ulaşacağız. Sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz. Bu sezon bizim için iyi olacak ve bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri