Kartal dün dinlendi

Teknik adamlar tarafından verilen izin gereğince dün dinlenen Konyasporlu futbolcular, Pazar günü içi sahada lider Bucaspor ile oynayacakları derbi maçına hazırlıklarına bugün başlayacaklar.
Konyaspor’da yüzler gülüyor. Gaziantep deplasmanından sonra bu hafta da Çanakkale Dardanelspor’u sahasında yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen yeşil-beyazlılar, Konya’ya dün saat 8.00 sıralarında dönerek tesislerde dinlenmeye çekildiler. Çanakkale deplasmanında da inançla mücadele eden ve kazanmasını bilen Konyaspor’da moral süper. Eksiklere rağmen yönetici ve teknik adamların yüzü gülüyor. Teknik adamlar tarafından verilen izin gereğince dün dinlenen Kartallar, Pazar günü içi sahada lider Bucaspor ile oynayacakları derbi maçına hazırlıklarına bugün başlayacaklar. Temsilcimizde antrenmanlar yine akşam saatlerinde gerçekleştirilecek ve Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlanacak.   
ÖZKARA CEZASINI TAMAMLADI
Konyaspor’da, teknik direktör Hüsnü Özkara 3 maçlık cezasını Çanakkale maçıyla tamamladı.  Konyaspor'un, Kızılcahamam’da yaptığı hazırlık döneminde Çanakkale ile oynanan turnuva maçında hakeme karşı davranışları nedeniyle Profesyonel Disiplin kurulunca 3 maç ceza verilen tecrübeli hoca Özkara, bu hafta iç sahada Bucaspor ile yapılacak derbi maçta takımın başında sahadaki yerini alacak.  
GÖRKEM GÖRK CEZALI
Konyaspqor’un yeni transferlerinden, defans oyuncusu Ahmet Görkem Görk, Çanakkale maçının 41.dakikada kırmızı kart ile oyun dışında kalarak, yeşil-beyazlı takımda sezonun ilk kırmızı kart gören futbolcusu oldu. Kartallar, Görkem’in kırmızı kart görmesiyle  gönderilmesinin ardından maçın kalan 49 dakikasını 10 kişiyle tamamladı. Görkem, bu hafta Bucaspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek. Görkem’e yönetim tarafından da para cezası verilmesi beklenmekte.
ÖTEN:LİDERLİĞİ ALACAĞIZ
Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyespor maçında kendileri için çok önemli olan 2 puan kaybettiklerini, ancak bunu Çanakkale deplasmanında Dardanelspor’u yenerek telafi ettiklerini söyledi. Çanakkale deplasmanından galibiyetle döneceklerini her fırsatta dile getirdiklerini ifade eden Öten, “Kayseri Erciyes maçında direklere takıldık. Ancak biz hem oyuncularımıza hem de teknik kadromuza güveniyoruz. Bu nedenle Dardanelspor’u yeneceğimize inanıyorduk” dedi.
Öten, Dardanelspor maçında sahada koşan, mücadele eden ve savaşan bir Konyaspor olduğunu anlatarak, şunları kaydetti: “İlk 10 dakika dışında çok iyi oyun ortaya koyduk. Özellikle 2-0’dan sonra kazandığımız penaltıyı değerlendirebilseydik maçı çok daha farklı kazanabilirdik. Oyuncularımız gerçek güçlerini gösterdiler. Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir Konyaspor izlettireceğiz. Bunun sinyalleri bu maçta verildi. Kendi sahamızda üst üste yapacağımız iki maçı da kazanarak seri yakalamak istiyoruz. Taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Hedefimiz Bucaspor’dan liderliği alıp ligin sonuna kadar bırakmamak. Bunu yapabilecek kadro yapısına ve kaliteye sahibiz.” Öten, futbolcularla ilişkilerinin çok iyi olduğunu belirterek, oyuncuların peşinatlarının ödendiğini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri