Kartal dört köşe

Kocaelisporu 3-0 yenerek 24 puanla liderliğini sürdüren Konyasporda yüzler gülüyor. Başkan Bahattin Karapınar, yeni bir galibiyet serisini başlatarak şampiyonluğa emin adımlarla gideceklerini söyledi

Konyaspor’da yüzler gülüyor. Rize yenilgisinin ardından çıktığı Kocaelispor maçını net bir skorla kazanarak liderliğini koruyan ve galibiyetle yeniden buluşan yeşil-beyazlı takımda, rakiplerin aldığı sonuçlarda büyük moral dopingi oluşturdu.

Ligde genç bir kadro ile mücadele eden ve son sırada yer alan Kocaelispor karşısında iyi oyunla birlikte çok iyi mücadele eden ve attığı 3 golden fazlasını da kaçıran Konyaspor’da moral süper. Takımdaki tüm futbolcuların form durumunun yüksek olması, bununla birlikte Uğur Akdemir ve Serhat Akyüz’ün de iki hafta sonra hazır duruma gelecek olması teknik adamları daha da rahatlattı.
Pazar günü, az sayıda sporseverin izlediği maçta Kocaelispor karşısında ilk yarıyı 2-0 galip kapatan ve ikinci yarıda da goller kaçıran ve uzatmalarda bir gol daha bularak 90 dakikayı 3 golle geçen Konyaspor, attığı gol sayısını 19’a ve gol averajını da artı 9’a yükseltti. 24 puanla lider bulunan Kartallar, 3 maçta 9 puan hedefinden ilkine ulaşarak yoluna devam etti. Konyaspor, bu hafta ise Başkent deplasmanında, son haftalarda toparlanan Hacettepe ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde bu maçın hazırlıkları bir günlük dinlenmenin ardından bugün Tatlıcak tesislerinde başlayacak. Başkent seferi ise Cumartesi günü başlayacak.
Adanaspor, Mersin ve Karabükspor’un kazanmasına karşın Bucaspor, Kartallar, Boluspor ve Karşıyaka’nın puan kaybetmesiyle teselli bulan Kartallar, Hacettepe deplasmanı ve ligin 13. haftasında iç sahada oynayacakları Boluspor maçlarını da kazanarak 9 puan hedefine ulaşacak. Konyaspor 14. hafta ise deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. Değişiklik olmaması halinde bu maç seyircisiz oynanacak.  
Konyaspor’da Koray’ın sakatlığının iyi olduğu ve hazırlıklarını sürdürdüğü, ancak bu futbolcunun antrenman ve kondisyon eksikliği bulunduğu, bu nedenle ligin ilk yarısında oynamasının zor olduğu öğrenildi.. Ancak, Serhat Akyüz ve Uğur Akdemir’in iki hafta sonra hazır duruma geleceği açıklandı.
KARAPINAR:KOLAY MAÇ YOK
Kocaelispor karşısında rakibi küçümsemeden ve oyun disiplininden kopmadan ihtiyaç olan bir galibiyet aldıklarını söyleyen Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, kolay maçın olmadığı Bank Asya 1.Lig'de kazanılan her maçın şampiyonluk hedeflerine bir adım daha yaklaşmalarını sağladığını bildirdi.
Başkan Karapınar, Bank Asya 1.Lig'de mücadele veren her takımın güçlü olduğunu ve her takımın her maçı kazanabileceğini geride kalan haftalarda gördüklerini ifade ederek "Rakibimizin durumu bizi hiç ilgilendirmiyordu. Bank Asya 1.Lig'de mücadele veren tüm takımlar güçlü takımlar. Kocaelispor önemli bir maziye sahip olan bir ekip. Birçok eksik oyuncuyla buraya geldikleri söylenebilir. Ama biz de rakip kim olursa olsun tüm maçlarda olduğu gibi Kocaelispor mücadelesine de kazanmak için çıktık. Sonucunda galip gelmesini bildik. İnşallah yeni bir galibiyet serisi başlatarak ligin sonuna kadar liderliğimizi bırakmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.  

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri