Kartal, dört koldan

Konyasporda bir taraftan iç, bir taraftan dış transferler sürerken, bir taraftan da yeni sezon çalışmaları ile birlikte 13 Temmuzda yapılacak kongre için de temaslar yoğun bir şekilde sürüyor
Turkcell Süper Lig’e dramatik bir şekilde veda ettikten sonra büyük bir travma geçiren Konyaspor, yeni yeni kendine gelmeye ve Bank Asya için hazırlanmaya başladı. Öncelikle teknik direktör sorununu çözen yeşil-beyazlılar, şimdi de iç ve dış transfer için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. Kartal’da, Olağanüstü Genel Kurul öncesi oluşturulan komite Bank Asya’da şampiyonluk mücadelesi veren bir takım için uğraş veriyor. Yeşil-beyazlı yöneticiler Zeki Çimen ve Memduh Oğuz tarafından yürütülen çalışmalarda ilk planda teknik kadro oluşturulurken, iç transfer de ise takımda kalması düşünülen futbolcularla el sıkışıldı. Dış transferde de şuana kadar 4 futbolcu renklere bağlanırken, yapılması düşünülen diğer transferler için ise yeni yönetimin görev başına gelmesi beklenecek.
KADRODA REVİZYON YAPILACAK
Geçen sezonki kadroda yer alan futbolculardan; kaleciler Atilla ve Eray dışında, Milos, Poljak, Koray İçten, Uğur Yanıkdemir, Ferdi Başoda, Fatih Egedik, Recep, Gökhan Çakır ve kaptan Ömer ile her konuda anlaşan, takımda kalmak isteyen ve ücretinde indireme gitmesi durumunda sözleşme yenilenecek olan Erdal ile birlikte iç transferi büyük ölçüde halleden yeşil-beyazlılarda, Eren Şen, Mustafa Er, Fatih Egedik, Zafer Demir, Caner Altun ve Celalettin ile ise anlaşma yapılmayacak. Yeşil-beyazlılarla sözleşmesi devam eden Brezilyalı Da Silva konusunda ise kulübe gelen tekliflerin değerlendirileceği bildirildi.
İç transferi takımda kalması istenen Musa Büyük ve Bülent Bölükbaşı’dan gelecek cevaba göre çözecek olan yeşil-beyazlı komite, dış transferde ise teknik heyetinde raporu doğrultusunda şuana kadar 4 futbolcuyla anlaşmaya vardı. Boluspor’dan Mehmet ayaz, Sakaryaspor’dan Abdülvahit Karacabey ve Hollanda 1. Liginde mücadele veren Groningen takımından Serdar Öztürk ile 1’er yıllığına, Beykozspor’dan Samet Yüksel ile ise 2 yıllığına anlaşan yeşil-beyazlıların flaş transferler için ise yeni yönetimin göreve gelmesini beklediği, diğer transferlerin 13 Temmuz’da yapılacak kongre sonrasına bırakıldığı bildirildi.
SAĞLAM, DA SİLVA’YI İSTİYOR
Yeşil-beyazlı temsilcimiz de geçtiğimiz sezon teknik direktör Giray Bulak tarafından fazla forma şansı verilmeyen Kaue Da Silva’ya Süper Lig takımlarından Diyarbakırspor’dan teklif var. Önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Ligi’nde ilk 11’de sadece iki yabancı oyuncu oynatabilecek ekibimizde anlaşmaya varılan Poljak ve Milos’un kadroda tutulmasına karar verilirken, sözleşmesi devam eden Da Silva için ise belirsizlik sürüyordu. Bu sezon yeniden Süper Lig’e yükselen Diyarbakırspor’da teknik direktörlüğe getirilen Konyaspor’un da eski çalıştırıcısı Nurallah Sağlam’ın Brezilyalı futbolcuyu ısrarla takımda görmek istediği ve transferin biran önce bitirilmesini yönetimden istediği belirtildi. Önümüzdeki günlerde yeşil-kırmızılı yöneticiler Konyaspor’un kapısını çalarak Da Silva’yı resmen istemesi bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri