Kartal dönüyor

Konyaspor, bugün Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizin Kızılcahamam kampı bu hazırlık maçıyla sona erecek. Futbolculara 2 gün izin verilecek

KARŞILAŞMA SAAT 15.00’DE
Lig hazırlıklarını Kızılcahamam Patalya otelin sahasında gerçekleştirilen yoğun antrenmanlar ve özel maçlarla sürdüren Konyaspor’da 2. dönem kampı bugün oynanacak Çanakkale maçının ardından sona erecek. Cornerspor cup etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek maç saat 15.00’de başlayacak. Bu karşılaşmanın ardından yeşil-beyazlılar izine çıkacak.. Cumartesi ve Pazar günü dinlenecek olan kartallar 10 Ağustos Pazartesi günü Konya’da toplanarak, 23 Ağustos Pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapılacak ligin ilk maçının hazırlıklarına başlayacaklar.
11 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI
Kızılcahamam’da gerçekleştirilen iki dönemlik kamp boyunca turnuvalar gereğince 5 hazırlık maçı oynayan ve günde çift antrenmanlarla lige hazırlanan yeşil-beyazlı takımda bu dönem içerisinde, 11 futbolcu kadrodan çıkartıldı. Bu arada, 4 yeni futbolcu transfer edildi.. Buna göre, Konyaspor’da kadro Rizespor’dan Görkem ve Volkan, Kocaelispor’dan Umut ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan kaleci Haluk ile kadro güçlendirildi. Konyaspor’da bu futbolculardan Görkem ile 2, Umut ile 3, Haluk ve Volkan ile de 1’er yıllık sözleşme imzalandı. Yeşil-beyazlı takımda, forvet oyuncusu transferi için temaslar sürdürülmekte. Hollanda’da oynayan ve orta sahada görev yapan gurbetçi futbolcunun Türkiye’de oynamak istememesi nedeniyle transferinden vaz geçildi.
3 NOKTA TRANSFER YAPILACAK
Takımın genel durumu ve transferler hakkında bilgi veren başkan Bahattin Karapınar, en az 3 nokta transfer daha yapacaklarını söyledi. Karapınar, iyi bir orta saha, iyi bir golcü ve eksik görülmesi halinde defansa da bir oyuncu almayı planladıklarını,bu konuda da görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Süper lige kilitlendiklerini ve bu yıl mutlaka çıkmak istediklerini açıklayan Başkan Bahattin Karapınar, lige eksiksiz girmek istediklerini, bu nedenle transferi bir an önce bitirmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi. Çarşamba günü oynanan Boluspor maçını da izleyen Başkan Karapınar, “takım çok iyi. Özel maçlarda alınan sonuçlara bakarak aldanmamalıyız. Teknik adamlarımız bir yandan yeni oyun sistemini oturtmaya çalışırken, diğer taraftan tüm oyuncularımıza şans tanımakta. Bu nedenle yenilgiler kimseyi karamsarlığa itmesin. Konyaspor iyi yolda. Lige kadar çok daha iyi olacağız.”
Öte yandan, Konyaspor’un kadrosuna dahil etmek istediği Yusuf Kurtuluş’ta sona gelindi. Daha önce yeşil-beyazlı ekibin formasını giyen, daha sonra Denizlispor’a giden, oradan da Giresunspor’a gelen genç futbolcunun Konyaspor’u çok istediği, ancak ufak tefek pürüzler nedeniyle kampa katılamadığı bildirildi. Yusuf Kurtuluş’un pazartesi günü büyük bir ihtimalle Konya’daki çalışmalara katılacağı öğrenildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri