Kartal dinleniyor

Torku Konyaspor’da 3 Ocak'ta başlayan Antalya kampı sona erdi. Futbolculara Salı gününe kadar izin verildi

Antalya Kundu’da 2 Ocak’ta toplanan ve 3 Ocak’ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Kartallar, önceki akşam,  Antalya'da gün boyunca etkili olan sağanak yağış nedeniyle salonda çalışmak zorunda kaldı. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapıldı. Torku Konyaspor'da Antalya kampının son çalışması ise dün sabah gerçekleştirildi., Önceki gün sakatlanan ve 1,5 ay sahalardan uzak kalacak Onur Uğlu dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenman topla yapılan ısınma hareketleri ve pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

FUTBOLCULARA 2 GÜN İZİN

Torku Konyaspor'da 2 Ocak Çarşamba günü başlayan ve 12 gün süren Antalya devre arası kampı boyunca 17 antrenman yapan yeşil beyazlılar 3 özel karşılaşma oynadı.  PTT 1. Lig'den Adana Demirspor'a ilk maçında 1-0 kaybeden Kartallar, daha sonra oynadığı maçlarda Hollanda 2.Lig'inden Telstar ie 1-1, Helmod Sports ile 2-2 berabere kaldı. Torku Konyaspor bu maçlarda yoğun antrenmanlar nedeniyle yorgun görünmesine karşın mücadeleci futboluyla dikkat çekti ve ikinci yarı öncesi ümit verdi. Torku Konyaspor''da Bucaspor ile 21 Ocak Pazartesi günü deplasmanda oynanacak PTT 1. Lig 18. hafta maçı hazırlıkları iki günlük izin sonrasında 15 Ocak Salı günü Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde akşam saatlerinde  yapılacak antrenmanla başlayacak.

ARİF ÇELİK YEMEK VERDİ

Devre arası kamp hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'da Torku Konyasporlu futbolcular, eski Başkan yardımcılarından Arif Çelik'in verdiği yemeğe katıldı. Futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, as aşkanlardan Mehmet Üzümcü, teknik direktör Uğur Tütüneker, teknik ekip, futbolcular ve personelin katıldığı yemekte TSYD Antalya şube başkanı İbrahim Okumamış da yer aldı.  Torku Konyaspor'un ilk devrenin son haftalarında yakaladığı çıkışı sezonun ikinci devresinde de sürdüreceğine inandığını belirten ev sahibi Arif Çelik, konuşmasında şunları söyledi. "Torku Konyaspor'un yeri Süper Lig. Burada bulunan herkesin düşüncesi de yeniden hak edilen yere takımı taşımak. Çıkacağınız zorlu 17 maçlık maratonda başarılar diliyorum. İşiniz kolay değil. Ama zoru başaracağınıza inancım tam. Yeniden Süper Lig'e yükselmenin sevincinde de bir arada olacağız.”

KONYASPOR'A SÜRPNİZ ZİYARET

Ampute Süper Lig'inde mücadele veren ve 9.hafta maçında Konya Engelliler Ampute Futbol Takımı yönetici, teknik heyet ve oyuncuları, Torku Konyaspor'u kamp yaptığı otelde ziyaret etti. Temsilcimizin salonda yaptığı çalışma öncesinde gerçekleşen ziyarette çiçek takdim eden Konya Engelliler Ampute Futbol Takımı yönetici, teknik heyet ve oyuncuları sezonun ikinci yarısında oynanacak maçlarda ve Süper Lig yolunda Torku Konyaspor'a başarılar dileğinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri