Kartal dinleniyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor'da futbolculara verilen izin devam ediylor. Davraz kampından sonra Hollanda'ya giderek çalışmalarını sürdürecek olan yeşil-beyazlı temsilcimizde transfer çalışmaları da sürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor'da futbolculara verilen izin devam ediylor. Davraz kampından sonra Hollanda'ya giderek çalışmalarını sürdürecek olan yeşil-beyazlı temsilcimizde transfer çalışmaları da sürüyor.

 

Torku Konyaspor’da Davraz kampının ardından verilen iki günlük izin sürüyor. Hollanda yolculuğu yarın başlayacak. Isparta Davraz’da gerçekleştirilen 8 günlük birinci dönem hazırlıklarının tamamlanmasının ardından Torku Konyaspor’da gözler Hollanda kampına çevrildi. Bugünde dinlenecek olan yeşil-beyazlılar, yarın Hollanda’ya uçacaklar. Torku Konyaspor’un ikinci dönem hazırlıkları 21 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.  Hollanda’nın Arnheim kasabasındaki Papendall Hotelde gerçekleştirilecek 14 günlük kamp döneminde 4’ü Hollanda 1. Lig Eredivise’den, 1’i Hollanda 2. Ligi ekiplerinden olmak üzere 5 hazırlık maçı oynayacak olan Kartallar, 4 Ağustos’da Türkiye’ye dönecekler ve iki günlük izinin ardından da 3. dönem hazırlıkları için Bolu’da kampa girecekler. Torku Konyaspor’da,dış transfer çalışmaları da sürüyor,. Geçen yıl kiralık olarak  kadroda yer alan Porto’dan Djalma Campos’u bir yıllığına yeniden kiralayan Torku Konyaspor’da hedef, bir forvet ve bir kaleci transfer etmek. Her iki transferinde Hollanda kampına yetiştirilmesi için çalışıldığı kaydedildi. 

EMRE:ŞANSI İYİ KULLANACAĞIM

Konyaspor alt yapısından A takıma katılan Yunus Emre Yalçın bu tarz kampların alt yapıdan gelen oyuncular için büyük önem taşıdığını ve bu şansı iyi değerlendireceğini söyledi. Yunus Emre,  “Yeni sezon hazırlıklarına takım olarak iyi başladığımızı düşünüyorum gerçekten çok yoğun bir tempoda  çalışıyoruz yeni transferlerimizle daha da güçlendik inşallah bu kampın ve Hollanda'da gerçekleştireceğimiz kampın karşılığını alacağız. A takım ile ikinci kez kamplara katılıyorum daha önce geçen sezon Antalya devre arası kampında bulundum ve orada  Allah'ın yardımıyla iyi bir performans sergileyerek takımda kalmayı başardım bu kamplar bizler için çok önemli başarının sırrı bu kamplarda ki çalışmalardan ve takım olabilmemizden geçiyor buna inanıyoruz inşallah başarılı ve sakatsız bir sezon geçiririz takım olarak. Takımımız da gerçekten bir çok kaliteli isim var hepsi birbirinden kaliteli futbolcu abilerim ve hepsiyle aram çok iyi nerede ne zaman ne yapacağım konusunda yardım alıyorum ve dikkatle izliyorum, oyun içinde neler yaptıklarına bakıyorum inşallah en kısa süre içeresinde daha da üstüne koyarak Konyaspor’umuza faydalı bir futbolcu olmak istiyorum birinci hedefim bu. Takım içinde daha çok oynadığım mevkilerde ki abilerimi örnek alıyorum, isim veremem, çünkü hepsi birbirinden kaliteli. Futbolculukları olsun, insanlıkları olsun gerçekten üst düzey” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri