Kartal Denizli virajında

Beraberliklerin takımı Konyaspor bugün deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geliyor. Saat 20.00de başlayacak. Hüseyin Sabancının yöneteceği karşılaşma TRTden naklen yayınlanacak

Konyaspor, bugün Denizlispor ile zor bin 90’a çıkacak. Denizli Atatürk stadında oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak maçta Hüseyin Sabancı düdük çalacak. Sabancı’nın yardımcılıklarını Adil Sinem ve Ahmet Şimşek yaparken, maçın dördüncü hakemi Alper Ulusoy. Karşılaşma TRT’den naklen yayınlanacak. Ligde, geride kalan 6 hafta da 1 galibiyet, 1 yenilgi ve 4 beraberlik alan ve 7 puanla 11. sırada bulunan yeşil-beyazlı takımda planlar 3 puan üzerine yapıldı. Fikstür gereği bugün yapılacak bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün sabah ki şut antrenmanıyla tamamlayan Kartallar öğle yemeğinden sonra Denizli’ye giderek Anemon otelde kampa girdiler. Çalışmaya sakat olan Serkan ve Abdullah dışında tüm futbolcular katıldı.

Ligde, deplasman maçlarında daha iyi performans gösteren Konyaspor’da, kırmızı kart cezalısı Erdinç ve sarı kart cezalısı Perez ile sakatlığı devam eden Serkan ve Abdullah kadroda yer alamayacak. Böylece, defansta Erdinç’in yerinde Kere, orta sahada ise Perez’in yerinde Feyyaz veya Niyazi forma giyecek. Konyaspor’un muhtemel 11’i şöyle: Pawelek- Hakan, Selim, Kere, Muhammet- Feyyaz (Niyazi), Serbay- Gökhan, Recep, Ali Dere- Robak.
EMRECİKSİN: DAHA İYİ OLACAĞIZ
Kartalspor karşısında kazanmak adına sahada ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyduklarını ancak sonuca gidemediklerini ifade eden tecrübeli oyuncu Gökhan Emreciksin, iyi mücadelelerin karşılığını skora da yansıtarak başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Baştan sona üstün oynadıkları maçtan berabere ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirten Gökhan Emreciksin, “İyi hazırlandık. İyi mücadele ettik. Ama sonuca gidemedik. Sezon başından bu yana gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Bunun için çalışıyoruz ama maçlarda pozisyonda bulmamıza rağmen sorun devam ediyor. Her şeye rağmen ortaya konulan mücadeleden dolayı takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu hep böyle gidecek değil. En kısa sürede bir seri yakalamak istiyoruz. Bunun içinde önümüzdeki ilk maç Denizlispor ile deplasmanda oynayacağımız maç. Rakibin durumu bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Biz sadece kendi işimize bakıyoruz. Deplasmanlarda daha iyi oynadığımız bir gerçek. Bu iyi oyunumuzu artık skora da yansıtarak Denizli’den ihtiyacımız olan moral ve 3 puanla döneceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
Konyaspor’, en son Süper Lig’de 2009-2010 sezonunda karşılaştığı Denizlispor ile 2 sezon aradan sonra bugün bir lig maçına çıkacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 12 maçtan 5’ini Denizlispor, 3’ünü Konyaspor kazanırken, 4 maç ise berabere sona erdi. Kartallar, hakem Hüseyin sabancı ile de bu sezon ikinci maçına çıkacak. Sabancı, yeşil-beyazlı takımın ligin ilk haftasında iç sahada yapılan ve 0-0 sona eren Kasımpaşa maçında da düdük çalmıştı.
Öte yandan, Konyaspor’un, bugün Denizlispor ile oynayacağı karşılaşmanın ulaşım ve konaklama masraflarını Küçükmeral Nalburiye ve Hırdavat firması sahibi Hasan Meral üstlendi. Meral’e, kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür edildi. Öte yandan, Konyaspor’da 20 Ekim Perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısıyla ilgili çalışmalarda sürdürülmekte. Dün de konuyla ilgili temaslar gerçekleştirildi. Alınan bilgilere göre, genel kurulda ekonomik yönden güçlü bir yönetim kurulunun işi başına getirilmesi için yoğun çaba sarf edildiği öğrenildi. 
Bank Asaya 1. ligde, fikstür gereği bugün5, yarın ise 4 karşılaşma yapılacak. Program şöyle.  Çarşamba; 13.30: İstanbul Güngörenspor-Kayseri Erciyesspor. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor-Göztepe 17.00: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Adanaspor. 17.45: Sakaryaspor A.Ş.-Kartalspor. 20.00: Denizlispor-Konyaspor. Perşembe gününün programı: 13.30: Giresunspor-Kasımpaşa. Boluspor-Elazığspor. 17.45: Karşıyaka-Bucaspor. 20.00: Rizespor-TKİ Tavşanlı Linyitspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri