Kartal, Davrazda güç depoluyor

Sezonuna Isparta Davrasda kamp yaparak hazırlanan Konyaspor'da, moral süper

Sezonuna Isparta Davras’da kamp yaparak hazırlanan Konyaspor'da, moral süper. Cuma sabah dinlenen ve günün tek antrenmanını Sirene hotel sahasında teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmanla sürdüren yeşil-beyazlı takımın çalışmasına  tedavi olan Mustafa Sayan ve Ali Kireş katılmadı. Serbest koşuyla başlayan antrenman dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra gruplar halinde koşu çalışması yapan futbolcular yarı sahada kaleciler Mariusz, Ercüment, Nazmi ve Ali Çiçek'in koruduğu kalelere orta-şut çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, üç tur serbest koşunun ardından yapılan açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Davras kampında 8. günü dün üç antrenmanla geride bırakan Kartal’da çalışmalar neşe içerisinde geçmekte. Güne sabah kros çalışmasıyla başlayan, Konyaspor’da, teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde otelin parkurunda yapılan ve yaklaşık 50 dakika süren kros çalışmasına sakatlıkları bulunan Ali Kireş ve Mustafa Sayan dışında tüm oyuncular katıldı. Yeşili-beyazlılar, günün ikinci çalışmasını otelin fitness salonunda saat 10.15 ve 11.00'de iki grup halinde yaptıkları ağırlık antrenmanı olarak gerçekleştirdi.. Bu çalışmaya tedavileri süren ve sakatlıkları iyiye giden Ali Kireş ve Mustafa Sayan da katıldı. Kartallar; akşam saatlerinde de otelini sahasında top çalışması yaptılar. Hafta içerisinde yapılana antrenmanda sakatlanan ve Perşembe günü MR’ı çekilen Gökhan Emreciksin’in sakatlığının önemli olmadığı anlaşıldı.

ALİ DERE U 19’A DAVET EDİLDİ

Öte yandan, Konyaspor’un genç futbolcusu Ali Dere U19 Milli takıma davet edildi. U19 Milli Takımımızın 20 Temmuz-1 Ağustos 2011 tarihlerinde Romanya'da düzenlenecek UEFA U19 Avrupa Şampiyonası finalleri aday kadrosu açıklandı. Kartal’ın yıldız futbolcusu Ali Dere de milli takım aday kadrosunda yer aldı. Ali Dere, Antalya’da yapılan eleme maçlarında da kadroda yer almış ve başarılı performans göstermişti. Aday kadroya davet edilen oyuncular 12 Temmuz 2011 Salı günü saat 19.00'da İstanbul Riva Legend Otel'de toplanacaklar ve çalışmalara başlayacaklar.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri