Kartal Davraz'da

Konyaspor'da Isparta Davraz kampı başlıyor.

Konyaspor’da Isparta Davraz kampı başlıyor.  Olağanüstü genel kurul ise çoğunluk sağlanamadığı içini haftaya ertelendi. Özkara, lige en hazır şekilde girmenin gayretini gösterdiklerini söyledi.

Konya’da gerçekleştirilen 9 günlük birinci döneme çalışmalarının ardından verilen 2 günlük izin bitti. Kartallar, Isparta Davraz Sirene otelde toplanarak ikinci döneme hazırlıklarına başlayacaklar. Programa göre, Konya’da bulunan futbolcular saat 12.00 sıralarında, otobüsle Konya’dan ayrılacaklar. Konya dışında bulunan futbolcularda Sirene otele gelerek takıma katılacaklar ve günün ilk çalışması saat 18.00’de otelini sahasında gerçekleştirilecek. Konyaspor’un Davraz kampı 27 Temmuz’da sona erecek. Bu dönem içerisinde kondisyon ile birlikte teknik-taktik çalışmalara da ağırlık verilecek. Konyaspor’da, transfer konusunda ise yeni bir gelişme olmadı.. Davraz kampında görülecek eksikliklere göre iki-üç futbolcunun daha transfer edilebileceği ileri sürüldü. Angelov konusunda da bekleyiş sürüyor.. Robak’ın Süper ligden bir takıma gideceği konusunda ise gelişme olmadı.

Öte yandan, Konyaspor’un dün akşam Alaaddin Keykubat salonunda yapılması gereken olağanüstü genel kurulu, çoğunluk sağlamadığı içini haftaya ertelendi.. 370 üyesi bulunan yeşil-beyazlı takımın olağanüstü genel kurulu 19 Temmuz Çarşamba günü aynı yerde, saat 18.30’de gerçekleştirilecek. 

ÖZKARA’DAN DEĞERLENDİRME

Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, birinci dönem kamp çalışmalarını değerlendirdi. Konya’da gerçekleştirilen birinci etap hazırlıklarının iyi geçtiğini ve oyuncuların gösterdiği performansın ilerisi için umut verici olduğunu belirten teknik direktör Özkara, lige en hazır şekilde girmek amacıyla önlerinde Isparta Davraz ve Bolu’da yapacakları iki kamp bulunduğunu söyledi. Genç oyunculardan kurulu iskeletin korunduğunu ve yapılan yeni transferlerle eksiklerini gideren bir ekip görüntüsüyle yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirten teknik direktör Hüsnü Özkara, birinci kamp dönemiyle ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü. 

“2 Temmuz’da başlayan 10 Temmuz’da sona eren Konya’daki birinci etap hazırlıklarımızda oyuncularımıza sezon başı olması nedeniyle yüklemeleri gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra topla çalışmalara başlayarak bir ön hazırlık yaptık. İki günlük izin sonrasında 14 gün sürecek ikinci etap hazırlıkları için Isparta Davraz’da kampa gireceğiz. Bu kampta genelde top çalışmalarına ve taktik antrenmanlara ağırlık verirken, bununla birlikte kadromuzu şekillendirmeye gayret göstereceğiz. İyi bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Daha önce de söylediğim gibi amacımız sezona en hazır şekilde girmek.

Çalışmalarımız doğrultusunda aramızdan ayrılacak ve yeni katılacak isimler olacaktır. Konyaspor’un başarılı olması adına mesaimizi harcıyoruz. Konyaspor mücadele verdiği liglerde her zaman başarılı olmak için oynamıştır. Bu sezonki hedefe bakıldığında, buda  Bank Asya 1. ligden Süper Lig’e yükselmektir. Bunun için teknik heyet ve oyuncu kadrosu olarak buradayız. Umarım her şey gönlümüzce olur ve mücadelemizi tüm sezon boyunca devam ettirerek amacımıza ulaşırız.”

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri