Kartal çözüm arıyor

Karabükspor’a farklı yenilerek hem taraftarlarını üzen hem de ilk iki takım arasına girme şansını zora sokan Konyaspor’da, kötü gidişe son vermenin çareleri aranıyor. Kartal’da, Karşıyaka hazırlığı sürüyor

Konyaspor’da gözler, Pazartesi günü iç sahada Karşıyaka ile oynanacak maça çevrildi. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşma D-Smart’tan naklen yayınlanacak. Ligde oynanan 24 haftayı geride bırakan ve son 10 haftaya kilitlenen yeşil-beyazlı takımda, bu maçın hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürdürülüyor.

Teknik direktör Fuat Yaman yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki akşama yapılan antrenmanda Poljac ve kaleci Eray takımdan ayrı olarak çalıştı. Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda üç gruba ayrılan futbolcular saha içerisinde belirlenen parkurda çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı. Topla oynanan oyun ile devam eden antrenman, tam sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Kartallar, dün ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah kondisyon, akşam saatlerinde de teknik-taktik çalışan yeşil-beyazlılar, bugün ve yarın ise taktik ağırlıklı çalışmalar yapacaklar ve tesislerde kampa girecekler.
Konyaspor’da, teknik adam ve yöneticiler, moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık vermekte. Yöneticiler, antrenmanlarda futbolcuları yalnız bırakmazken, teknik adamlar ise futbolcularla tek tek görüşerek beyin yıkamakta. Konyaspor teknik adamlarının, futbolculara “takımı ilk yarıda zirveye siz taşıdınız. Bundan sonra da bunu sürdürmek sizin elinizde. Konyaspor’u süper lige çıkartacak güç sizde var” şeklinde konuştukları ileri sürüldü. 
Pazartesi akşamı, taraftarlarının desteğiyle Karşıyaka’yı yenerek yeni bir çıkış yakalamayı amaçlayan Konyaspor’da sarı kart cezalısı Zafer Demir ve Ufukhan ile birlikte sakatlıkları devam eden Koray ve Uğur akdemir forma giyemeyecek. Öte yandan, maçın bilet ücretleri de açıklandı.. Dünden itibaren biletx gişelerinde satışa çıkartılan bilet ücretleri 1 ile 60 lira arasında değişmekte. Konyaspor yönetim kurulunca alınan kararla, sporseverler Karşıyaka maçını şu ücretlerle izleyebilecekler. Kale arkası, Maraton ve eski yeşil tribün: 1 TL. Yeni yeşil tribün: 20 TL. Kapalı tribün: 20 TL. VİP tribün: 60 TL. Misafir takım tribünü: 20 TL.
COŞKUN FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU
Konyaspor’un yönetimi önceki gün yaptığı toplantıda, futbol şube sorumluluğuna Ekrem Coşkun’u getirdi. Konyaspor Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet, yaptığı açıklamada, Ekrem Coşkun’un sezon sonuna kadar bu görevde kalacağını söyledi. Açıklama şöyle:
 “Yönetim Kurulumuzun Salı günü Zafer’de bulunan Kulüp Binamızda gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantısında alınan karar gereğince; Başkan Yardımcılarımızdan Sayın Ekrem Coşkun, 2009-2010 sezonunun kalan haftalarında Futbol Şube Sorumluluğu görevini getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerken, bu görevlendirmenin Konyaspor’umuz adına da hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”
KONYASPOR’DAN TEŞEKKÜR
Konyaspor’un Bank Asya 1.Lig’in 24.haftasında Kardemir D.Ç.Karabükspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın masraflarını karşılayan Farma Tur ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu’na Konyaspor’a verdikleri destekten dolayı teşekkür edildi. Konyaspor yönetim kurulu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Farma Tur ve KTO’ya kulübümüze verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor, bu desteğin diğer kişi, kurum ve kuruluşlara örnek teşkil etmesini diliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri