Kartal çivi gibi

Pazar günü kendi sahasında Manisaspor'u ağırlayacak olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar yoğun bir şekilde sürerken, yeşil-beyazlı ekibin tek düşüncesi maçı kazanmak.

Pazar günü kendi sahasında Manisaspor'u ağırlayacak olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar yoğun bir şekilde sürerken, yeşil-beyazlı ekibin tek düşüncesi maçı kazanmak. Kartal'da önemli bir eksik bulunmazken, başkan Şan, AKTİSAD yönetimine teşekkür ettik

PTT 1. Ligin 32. haftasında, Pazar günü Manisaspor'u konuk edecek Torku Konyaspor'da hazırlıklar devam ediyor.  Dün da öğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde, önceki gün maçın oynanacağı saatte yapılan antrenmana İshak, Murat Akın, Murat Kalkan, Ali Dere, Semih Aydilek, Erkan Sekman katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti.. Antrenmanın ardından Aktisad yönetim kurulunca futbolculara tatlı ikram edildi. Dün gerçekleştirilen ve futbolcuların moralinin yüksek görüldüğü antrenman taktik çalışmayla tamamlandı. Bugün de taktik çalışacak olan Kartallar, yarın ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler. Torku Konyaspor’da, Manisaspor maçı hazırlıkları galibiyet üzerine yapıldı. Yeşil-beyazlı yöneticiler, teknik adam ve futbolculara güvendiklerini, taraftarların vereceği destekle Manisaspor’u yenerek ilk 6 yolunda önemli bir engeli daha geçeceklerini dile getirdiler. Torku Konyaspor, Manisaspor maçının ardından Urfa deplasmanına çıkacak ve lig perdesini iç sahada Ankaragücü maçıyla kapatacak.  PTT 1. ligde, Torku Konyaspor, Manisaspor ve 1461 Trabzon ile birlikte Adanaspor, Bucaspor, Boluspor, Karşıyaka ve Adana Demirspor ilk 5 takım arasına girme mücadelesi vermekte. 32. haftaya Manisaspor 50 upuanla 3. ve Torku Konyaspor ise 46 puanla 6. sırada girdi. Pazar günü saat 14.00’de oynanacak Torku Konyaspor-Manisaspor maçı öncesi stad kapılarının saat 12.00’de açılacağı, taraftarların izdihama neden olmamak için stada erken gelmeleri istendi. Konyaspor yönetim kurulu da, kulübün ceza almaması için taraftarların çirkin tezahürat yapmamaları. Konya ve Konyaspor’a yakışır şekilde davranarak sadece Konyaspor’u desteklemeleri konusunda uyardı.

AKTİSAD'DAN KARTAL'A DESTEK

Kısa adı AKTİSAD olan Aktif İş adamları ve Sanayiciler Derneği Konya Şubesi, 18 Mart'ta yapılan torku Konyaspor olağanüstü genel kurulunda yapılan tüzük değişikliğiyle kabul edilerek hayata geçirilen yeni üye kaydı konusunda destek vermek amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. AKTİSAD'da düzenlenen basın toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı Soner Cesur, yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Başkanı Ahmet Şan, As Başkan Ahmet Baydar ve basın mensupları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ahmet Şan, Olağanüstü Genel Kurul sonrasında yeni üye girişi konusunda başlattıkları kampanyaya ilk adımın şehrimizin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan AKTİSAD'dan geldiğini belirterek, "Burada amaç iş adamlarımızın Konyaspor'a olan ilgisini arttırmak ve bununla birlikte takımımıza maddi anlamda desteklerini sağlamak. İnanıyorum ki başlattığımız bu kıvılcım ve ilk adım büyüyerek devam edecek ve Konya şehri Torku Konyaspor'umuzun etrafından gerçek anlamda bir kenetlenme sağlayarak kulübümüzü sahiplenecek. AKTİSAD'ın ilk planda Genç AKTİSAD ile birlikte üye kaydı konusunda hedefi 100 kişi. Umarım bu rakam geçilecek, sayı artacak. Ayrıca AKTİSAD Yönetimi takımımızın bir deplasmanına da sponsor olmayı kabul etti. Bu konuda da kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
Torku Konyaspor'un Konya şehrinin marka değerlerinden biri olduğunu ve kendilerinin de bu değere sahip çıkma adına başlatılan yeni üye girişi kampanyasına destek vermek istediklerini ifade ederek açıklamasına başlayan AKTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Soner Cesur, "Konya sevdalısı bir STK olarak Konyaspor konusuna duyarsız kalamazdık. Yönetim Kurulu olarak verebileceğimiz destekleri görüştük ve ilk planda 100 üye girişi ile katkıda bulunmayı uygun gördük. Tabiki bu sembolik bir rakam. Daha da artacaktır. Torku Konyaspor sadece yönetimlerin değil bu işe gönül vermiş herkesin takımı ve içerisinde Konyaspor sevgisi olan herkes bu işin bir tarafından tutmalı" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri