Kartal, çıkış arıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra futbolculara verilen izin devam ediyor. Yeşil-beyazlılar yarın Belekte toplanacaklar. Kartalın Belek kampı pazar gününe kadar devam edecek

Milli Takım’ın İspanya ile oynayacağı, Dünya kupası eleme grubu maçları nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da yapacağı kamp ile değerlendirecek olan Konyaspor’da yüzler gülmüyor. Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında, İstanbul deplasmanında Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan ve haftayı puansız kapatan yeşil-beyazlı takımda, bu maçın ardından verilen üç günlük izin bugün de devam edecek. Konyaspor yarın Antalya Belek’te toplanarak Sirena Golf otelde kampa girecek. Yeşil-beyazlı ekibin kampı 29 Mart Pazar günü sona erecek. Bu dönem içerisinde günde çift antrenman yapılacak ve iki özel maç oynanacak. Teknik adamların programına göre, Konyaspor ilk özel maçını 27 Mart Cuma günü, ikinci karşılaşmasını ise 290 Mart Pazar günü yapacak. Takım, bu karşılaşmanın ardından Konya’ya dönecek. Özel içini rakipler ise orada belli olacak. Bunların içerisinde Eskişehirspor,  Antalyaspor ve Belek’te kamp yapan yabancı bir takımın da bulunduğu kaydedildi. 

DÜZKAYA: TAKIMDA BİR DÜŞÜŞ VAR
Konyaspor’da, 26. hafta da içi sahada Hacettepe ile oynanacak maçın hazırlıklarını Antalya’da sürdüreceklerini ve çalışmaların Pazartesi günü de Konya’da başlayacağını belirten futbol şube sorumlusu Mustafa Düzkaya, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi. Düzkaya açıklamasını şöyle sürdürdü. "Lige verilen bu ara takımımızın toparlanması açısından çok iyi olacak. Çünkü sakat ve hasta olan futbolcularımız kendilerini biraz daha toparlayabilir. Takımımızın performansında bir düşüş var. Teknik kadromuz da bu konuda yoğun çaba sarf ediyor. Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirerek, Hacettepe maçına hazır olmak istiyoruz."
İSMAİL: ARA BİZE İYİ GELECEK
Konyaspor’un tecrübeli futbolcularından İsmail Güldüren, üst üste alınan yenilgilerden sonra oluşan tedirginlik ve panik havasının geçici olduğunu belirterek, “Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek ve Hacettepe maçıyla yeni bir sayfa açarak hak ettiğimiz yerlere geleceğimize inanıyoruz. Bize yakışan da bu” dedi.
Büyükşehir Belediyespor maçında alınan yenilgiyle ligin alt sıralarına indiklerini ifade eden İsmail Güldüren, “Tehlike yaşadığımız doğru ama biz kesinlikle küme düşmeyeceğimize inanıyoruz. Sadece son iki haftada istediklerimizi sahada uygulayamadığımız için beklenmedik sonuçlar aldık. Ama lige bakıldığında her takımın birbirini yenecek güce sahip olduğunu görüyoruz. Hiçbir şey kesinlik kazanmış değil. Öncelikle peş peşe gelen iki mağlubiyetin ardından lige verilen aranın bize çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirerek kalan haftalara hazırlanacağız. Yaşadığımız bazı şanssızlıklar nedeniyle hak etmediğimiz yerdeyiz. Hacettepe Spor maçını kendimize hedef olarak görüyoruz. Zaten bakıldığında rakiplere oranla bir fikstür avantajımız olduğu da görülüyor. Ama önemli olan bu avantajı kullanıp bir an önce bizi yukarılara sıçratacak ve tehlike çemberinden uzaklaştıracak sonuçları almak. Bunu başaracak güce sahibiz” diye konuştu. Öte yandan, Konyaspor Yönetim Kurulu, Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurul sonrasında göreve gelen Recep Çınar başkanlığında TSYD Konya Şube Yönetimini kutladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri