Kartal çıkış arıyor

Pazar günü deplasmanda Mersin idmanyurdu ile karşılaşacak olan Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor

Bank asya 1. ligde, ikinci larıda aldığı beklenmedik sonuçlarla zirve yarışında yara alan Konyaspor’da, Pazar günü Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacak maçın hazırlıkları devam ediyor. Bu karşılaşmaya çıkış noktası olarak bakan yeşil-beyazlılar da Mersin yolculuğu Cumartesi günü başlayacak. 

Konyaspor'da teknik direktör Fuat Yaman yönetiminde yapılan önceki günkü antrenmana Mehmet Şen katılmazken, Yusuf Kurtuluş takımdan ayrı olarak çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman salonda yapılan çalışmalarla devam etti. Daha sonra tekrar sahaya dönen Kartallar, üç gruba ayrılarak değişmeli olarak iki grup halinde yarı sahada çift kale maç ve saha kenarında çizilen parkurda çabukluk çalışması yaptı. Antrenmanda futbolcuları Başkan Bahattin Karapınar da yalnız bırakmadı.
Konyaspor’da hazırlıklar dün de Tatlıcak tesislerinde öğleyin yapılan taktik antrenmanıyla devam etti. Bugün de taktik ç alışması ve kombine idmana yapacak olan yeşil-beyazlılar, Mersin hazırlıklarını Cumartesi günü sabah yapacakları ter idmanıyla tamamlayacaklar.. kartallar, Mersin’e aynı gün öğleden sonra gidecekler ve Taksim otelde kampa girecekler.
Yeşil-beyazlı takımda, Mersin maçına çıkış olarak bakılmakta.. Mersin İdmanyurdu’nu yenerek kötü gidişe bir son vermeyi amaçlayan temsilcimizde, kırmızı kart cezalısı Görkem Görk forma giyemeyecek. Yusuf ve Serhat’ın durumları ise yarınki idmanda belli olacak. Konyaspor’da, Mersin İdmanyurdu’nu yenmeleri halinde futbolculara süper prim verilecek. 
Öte yandan, Konyaspor’da geçtiğimiz günlerde futbol şube sorumluluğuna getirilen Ekrem Coşkun’un hem başkan yanrdımcılığından hem de futbol şube sorumluluğundan istifa ettiği bildirildi. 
MERSİN MAÇI HAKEMİ KALKAVAN
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bank Asya 1.Lig’de 26.hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 14 Mart Pazar günü Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda oynanacak ve saat 13:30’da başlayacak Mersin İdman Yurdu-KONYASPOR karşılaşmasında Mete Kalkavan görev yapacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Mustafa İspiroğlu ve Arkın Akgöl yaparken, maçın dördüncü hakemi Sertan Bakan. Bank Asya 1.Lig’de 26.haftanın maçları ve yönetecek hakemler şöyle: 13 Mart Cumartesi Saat 13:30 Boluspor-Altay: Barış Şimşek 14 Mart Pazar Saat 13:30 Kardemir D.Ç.Karabükspor- Orduspor: Özgür Yankaya Saat 13:30 Çaykur Rizespor-Dardanelspor: Mustafa Öğretmenoğlu Saat 13:30 Kocaelispor-Kayseri Erciyesspor: Hüseyin Sabancı Saat 13:30 Mersin İdman Yurdu-Konyaspor: Mete Kalkavan Saat 13:30 Hacettepe Spor-Gaziantep B.Ş.Bld.Spor: Taner Gizlenci
Saat 13:30 Adanaspor-Giresunspor: Mustafa İlker Coşkun Saat 13:30 Karşıyaka-Kartalspor: Mürvet Sezer 15 Mart Pazartesi Saat 20:00 Samsunspor-Bucaspor: Fethi Serkan Koçak

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri