Kartal çekinmiyor

Süper Lig’de Pazartesi günü Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürerken, yeşil-beyazlı ekibin tek düşüncesi maçı kazanarak sükseli bir çıkış yapmak olacak.
Konyaspor’da, Fenerbahçe maçının planları galibiyet üzerine yapılıyor.  Ligin 8. haftasında, 18 Ekim Pazartesi günü şampiyon adaylarından Fenerbahçe’yi konuk edecek olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar taktik ağırlıklı olarak sürüyor. Önceki akşam, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanda hasta olan Erdinç Yavuz ve sakatlıkları bulunan Murat Tosun ile Ali Dere takımdan ayrı olarak çalıştı. İzinli olan İbrahim Ege ile birlikte sakatlığı devam eden Tazameta ile Milli takımlarda yer alan Borek Dockal, Basem Abbas ve Mahamoudou Kere antrenmanda yer almadı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. İki grupta dar alanda pas çalışması yapan oyuncular daha sonra yarı sahada taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.
TAZAMETA KADRO DIŞI MI? KALDI
Bu arada, Tazameta’nın kadro dışı kaldığı şeklinde çıkan haberler dün spor gündemine oturdu. Konuyla ilgili olarak aldığımız bilgilere göre, Tazameta’nın kadro dışı kalmadığı,  ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 2 nolu sahada teknik adamların verdiği antrenman programı çerçevesince fizyoterapist yönetiminde düz koşular yaptığı ileri sürüldü.. Ancak, Tazameta’nın Tatlıcak tesislerinde değil de 2 nolu sahada antrenman yapmasının düşündürücü olduğu bildirildi. 
MİLLİ FUTBOLCULAR DÖNDÜ
Kartallar, dünü ise tek antrenmanla geçirdi.. Tatlıcak tesislerinde akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların hırslı olması dikkat çekti.. Taktik ağırlıklı antrenmanda teknik direktör Ziya Doğan oyunu sık sık keserek yapacakları hareketler konusunda futbolcuları uyardı.. Dünkü çalışmaya, Milli takımlardan dönen Dockal, Kere ve Abbas’da katıldı.  Bugün de tek antrenman yapacak olan yeşil-beyazlı takımda moral iyi.. Yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyete kilitlendi.. Bu karşılaşmanın bir çıkış olacağı gözüyle bakılan Konyaspor’da galibiyet halinde futbolculara süper prim verilecek. Maçın biletlerinin de 15 ile 100 TL arasında değişen ücretlerle satışına devam ediliyor. 
MAÇIN HAKEMİ ABDULLAH YILMAZ
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de 8.hafta maçlarında görev yapacak hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre;  18 Ekim Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak Konyaspor-Fenerbahçe mücadelesinde Trabzon Bölgesinden Abdullah Yılmaz düdük çalacak.
Abdullah Yılmaz'ın yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve  Serhan Malkoç yaparken, maçın dördüncü hakemi Mürvet Sezer. Spor Toto Süper Lig'de 8.haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle: Cuma günü oynanacak Bursaspor-Karabükspor maçını Bünyamin Gezer yönetecek. Cumartesi günü oynanacak Eskişehirspor-İstanbul Büyükşehir maçında Deniz Çoban, Gaziantepspor-Bucaspor maçında Süleyman Abay, Beşiktaş-Manisaspor maçında ise Barış Şimşek düdük çalacak. Süper Lig’de Pazar günü oynanacakGençlerbirliği-Antalyaspor maçında Serkan Çınar,  Kasımpaşa-Trabzonspor maçında Suat Arslanboğa, Kayserispor-Sivasspor maçında Cüneyt Çakır ve Galatasaray-Ankaragücü maçında ise Tolga Özkalfa görev yapacak.  8. haftanın kapanış maçında karşı karşıya gelecek olan Konyaspor-Fenerbahçe maçında ise Abdullah Yılmaz görev yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri