Kartal bugün yolcu

Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile sezonun en zorlu maçlarından birisine çıkacak olan Konyaspor'da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizde cezaları biten Ömer Ali ile Murat Akın 18 kişilik kadroda

Torku Konyaspor'da Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile oynanacak maçına hazırlıkları devam ediyor.. Hedef: 3 puan.. Ligde zor maçlar dönemine giren ve Samsunspor maçının ardından üst üste 2 hafta zirve mücadelesi veren Boluspor ile deplasmanda ve Çaykur Rizespor ile de iç sahada karşılaşacak olan yeşil-beyazlı takımda, moral süper.. Tüm camia galibiyette birleşti.. Konyaspor, fikstür gereği 10 ve 11. haftalarda ise üst üste iç sahada Denizlispor ve Kartalspor’u konuk edecek.
Önceki gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift antrenman yapan Torku Konyaspor’un ikinci antrenmanına sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen  Şenol Akın, Muhammet Yürükuslu, Semih Aydilek ve Ali Dere katılmazken, Deniz Öksüz ve Onur Uğlu takımdan ayrı çalıştı. Antrenman taktik çift kale maçla sona erdi.. Dün de öğleden sonra taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Kartallar, bugün sabah kahvaltısının ardından Samsun’a gidecekler. Torku Konyaspor’da, Samsunspor maçının hazırlıkları yarın orada yapılacak antrenmanla tamamlanacak. İki haftalık galibiyet serisini Samsun deplasmanında da sürdürmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da: sakat olan Semih, Ali Dere ve Şenol kadroda yer alamayacak. Buna karşılık 2 maçlık kırmızı kart cezası sona eren Murat Akın ile sarı kart cezasını tamamlayan Ömer Ali Şahiner maç kadrosuna alınacak.

SAMSUNSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Haftalardır devam eden iyi oyunlarını son iki maçta sonuca da yansıtarak galibiyetler aldıklarını ve bununla birlikte yükselişe geçtiklerini belirten Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, son 11 haftaya girildiğini ve artık her maçın bir final olduğunu kendilerinin de takım olarak bu final haftalarını en iyi sonuçla kapatmak için mücadelelerine devam edeceklerini söyledi. Göztepe A.Ş. ile oynadıkları karşılaşmanın iç sahada kötü gidişlerine ve puan kayıplarına dur deme adına çok önemi olduğunu belirten  Tütüneker, "Bizim adımıza iyi başlayan ve gerçekten zevk aldığımız, sonucu da istediğimiz gibi biten iyi bir karşılaşma oldu. Haftalardır devam eden ancak sonuca yansımayan güzle oyunumuzu bu kez sonuca yansıttık. İki maçtır bir yükseliş içerisindeyiz. Bunun devamı için kalan 11 hafta çok önemli. Ligde artık bizim adımıza her maç bir final niteliğinde. Bu hafta Samsunspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Sahasında seyirci desteğini de iyi kullanan bir takım karşısında istediklerimizi sahaya yansıtarak oradan puansız dönmeyeceğimize inanıyoruz. Artık iyi oyunumuzu sonuçla pekiştiriyoruz. Çok sayıda gol pozisyonuna giriyoruz ve bunları da iyi değerlendirmeye başladığımızı herkes görüyor. Takım oyunumuzu ve çıkışımızı kalan maçlarda da devam ettirerek sonucu bekleyeceğiz" derken, Göztepe A.Ş. ile oynanan karşılaşmada takımımızı destekleyerek alınan galibiyette önemli bir pay sahibi olan taraftarlarımıza da teşekkür etti ve aynı desteği kalan haftalarda da görmek istediklerini sözlerine ekledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri