Kartal, bugün yolcu

Bank Asya 1. ligde, ikinci yarı perdesini Gaziantep Belediye yenilgisiyle açarak büyük bir yara alan Konyasporda, Erciyesspor maçının hazırlıkları sürdürülüyor. Kartal, Kayseriye bugün gidecek

Konyaspor’da gözler Kayseri Erciyesspor maçına çevrildi. Cumartesi günü deplasmanda oynayacak Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının ilk antrenmanı Salı günü Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapıldı.  çalışmaya Recep Öztürk, Erdal Kılıçaslan, Kaue Da Silva ve Haluk Tanrıseven katılmadı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, antrenör Özerk Tufan nezaretinde düzkoşu yaparken, açma-germe hareketlerinin ardından antrenmanı tamamlayarak tesislere geçti. Diğer oyuncular ise koşu çalışmasının ardından yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladılar. Antrenmanda takımı, başkan Bahattin Karapınar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin, ikinci başkan Ömer Atiker, başkan yardımcısı Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker, Ekrem Coşkun, as başkan Yusuf Selek yalnız bırakmadı.

Konayaspor’da, hazırlıklar dünde öğle saatlerinde yapılan kondisyon ve teknik-taktik antrenmanıyla devam etti.. Bugün sabah taktik ağırlıklı biri çalışma daha yapacak olan Kartallar, öğle yemeğinden sonra Kayseri’ye hareket edecekler. Kayseri’de Altunsaray otelde kalacak olan yeşil-beyazlılar,  yarın ter idmanı ile bu maçın hazırlıklarını tamamlayacaklar. Kayseri stadı dış sahada Cumartesi günü saat 13.30’da yapılacak Erciyesespor-Konyaspor maçı D-Smart’tan naklen yayınlanacak.  
BAŞKAN ÖZKARA’YA SAHİP ÇIKTI
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Gaziantep Belediye karşısında alınan yenilgiyi bir iş kazası olarak gördüklerini ve bu maçtan çıkartacakları derslerle kalan 16 maça en iyi şekilde hazırlanarak alacakları sonuçlarla Konyaspor'u layık olduğu Süper Lig'e taşıyacaklarını söyledi.
Gaziantep Belediye karşısında takımın istediği oyunu sahaya yansıtamamasına rağmen kazanacak pozisyonları bulduğunu söyleyen Karapınar, "Penaltı ve kale sahası içerisinde yakaladığımız 2 net gol pozisyonda skoru lehimize çeviremedik. Kazanmayı çok istedik, fakat şanssız bir yenilgi aldık. Önümüzde daha uzun bir lig maratonu ve 16 maçımız daha var. İç sahada kaybetmemiz tabiki kötü oldu. Bu sahalarda futbol oynamaya futbolcularımızın alışması lazım. Bu yenilgiyi de bir an önce telafi etmemiz gerekiyor. İyi hazırlanıp Kayseri Erciyesspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak zorundayız. Biz iyi bir takımız ve ben bunu ısrarla söylüyorum. Ligin en iyi takımı biziz. Bunu bir iş kazası olarak görüyorum. Kayseri Erciyesspor maçıyla yeni bir galibiyet serisi yakalayacağız ve Mayıs ayında Konyaspor'umuzu hak ettiği yere yani Süper Lig'e taşıyacağız" dedi.
YENİLGİYİ TELAFİ EDECEĞİZ
Sıkıntı ve ekonomik anlamda kötü bir durumda iken bu zorlukları bilerek Konyaspor'da göreve geldiklerini sözlerine ekleyen Başkan Bahattin Karapınar, "Taraftarlarımızın artık bu takıma gerçek anlamda sahip çıkması lazım. Bütün şehrin Konyaspor'u sahiplenmesi gerekiyor. Gaziantep Belediye maçı sonrasında bu konuda sitemlerini dile getiren  hocamızın haklı tarafı olduğuna inanıyorum. Sadece yönetimin ve bazı kuruluşlarımızın gayretleri ile bu takım bir yerlere gelebilmek adına mücadele veriyor. Gaziantep  yenilgisini telafi edeceğimize inanıyorum. 16 maçımız daha var. Belki ilk haftada aldığımız bu mağlubiyet bizim adımıza büyük bir ders olur. Bu maçtan çıkartacağımız dersler var. Bizlerin, teknik heyetin ve futbolcularımızın üzerlerine düşen görevi yapma adına büyük gayretleri var. Konyaspor tarihi bir anı yakalamıştır. Bunu iyi değerlendirmemiz gerekir. Konyalıyım diyen herkesin de bu takıma sahip çıkması lazım" diye konuştu.
ÖMER ATİKER 3. KEZ BABA OLDU
Konyaspor İkinci Başkanı Ömer Atiker, 3. kez baba oldu.  Konyaspor yönetim kurulu, bir açıklama yaparak, Ömer Atiker-Alim Atiker çiftini kutladı. Konyaspor yönetiminin kutlama mesajı şöyle:
“Kulüp İkinci Başkanımız Ömer Atiker üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Özel Selçuklu Hastanesi'nde gerçekleşen doğum sonrasında dünyaya gelen Ömer-Alim Atiker çiftinin bebeğine 'Eymen' ismi verildi. Üçüncü kez çocuk sahibi olan Ömer-Alim Atiker çiftini kutlarken, Eymen bebeğe sevdikleri birlikte uzun ve mutlu bir ömür yaşamasını diliyoruz” denildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri