Kartal bugün topbaşı yapıyor

Torku Konyaspor ile Başakşehir arasında Pazar günü oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak. maç öncesi Konyaspor 46 puanla üçüncü sırada, Başakşehir ise 40 puanla 4. sırada yer alıyor

TRAORA OYNAYACAK

Spor Toto Süper ligde, 25. hafta maçında Gaziantepspor’u deplasmanda yenerek lig üçüncülüğü umutlarını iyice artıran Torku Konyaspor’da gözler Başakşehir maçına çevrildi.

Gaziantep dönüşü iki gün izin yapan yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü iç sahada oynanacak Başakşehir maçı hazırlıkları bugün Kayacık tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak. Cumartesi günün tamamlanacak antrenmanlara sakatlığı iyiye giden Traore’nin de katılacağı öğrenildi. Ligde, kendisi gibi üçüncülük mücadelesi veren Başakşehir’i yenerek yerini garantilemeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da Traore’nin hazır olması halinde oynayabileceği ileri sürüldü.

Torku Konyaspor ile Başakşehir arasında Pazar günü oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maç öncesi Konyaspor 46 puanla üçüncü sırada, Başakşehir ise 40 puanla 4. sırada yer almakta. Maçın biletlerinin de Çarşamba günü satışa çıkartılacağı öğrenildi.

9 MAÇIN 5'İ İÇERDE

Torku Konyaspor, ligde kalan 9 maçın 5’ini iç sahada, 4’ünü ise deplasmanda oynayacak.

Ligin ilk yarısında son 9 hafta da Fenerbahçe ve Beşiktaş ile deplasmanda oynayan, bu takımlarla birlikte diğer İstanbul ekipleri Başakşehir ve Kasımpaşa’ya yenilen Kartallar bu dönemde 11 puan almıştı.

Torku Konyaspor, sırasıyla bu hafta Başakşehir ile iç sahada, 27. hafta Ankara’da Gençlerbirliği, 28. hafta içeride lider Fenerbahçe ve 29. hafta da deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı takımın 30. haftadaki rakibi Rizespor. Konya’da oynanacak bu maçın ardından 31. hafta Antalya deplasmanına çıkacak olan Kartallar, 32. hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek. Torku Konyaspor 33. hafta  deplasmanda Bursaspor ile mücadele edecek ve perdeyi iç sahada Beşiktaş maçıyla kapatacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri