Kartal bugün İstanbul’a uçacak

Konyaspor, Süper Lig’in 9. haftasında cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmanda, Yeni Malatyaspor maçında ilk 11’de maça başlayan oyuncular salonda çalıştı. Diğer oyuncular ise sahadaki antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Paolo Hurtado’nun tamamında takımla birlikte çalıştığı antrenman 5’e 2 ve savunma-hücum organizasyon çalışmaları ile devam ederken, çift kale maç ile tamamlandı. Zorlu maçın son antrenmanını bugün yapacak olan Konyaspor daha sonra İstanbul’a uçacak.

MAÇTAN SONRA İSTANBUL’DA KALACAK

İttifak Holding Konyaspor, Fenerbahçe maçından sonra İstanbul'da kalacak Bugün akşam Fenerbahçe maçı için yola çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip, ligde cumartesi günü saat 20.00'de Fenerbahçe ile karşılaşacak. Konyaspor, bu maçın ardından kupa karşılaşması nedeniyle İstanbul’da kalmaya devam edecek. Yaşil-beyazlı ekip 29 Ekim Salı günü saat 14.30'da Ziraa Türkiye Kupası maçında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor bu maçın ardından Konya’ya dönerek Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlayacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri