Kartal, bugün Gölbaşıspor'la

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor, bugün Ankara'da saat 17.30'da Ostim sahasında Gölbaşıspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, yarın da Ankaraspor karşısında sınav verecekler

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor, bugün Ankara'da saat 17.30'da Ostim sahasında Gölbaşıspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, yarın da Ankaraspor karşısında sınav verecekler

Torku Konyaspor Başkent’te. Lig hazırlıklarını yoğun antrenmanlarla sürdüren Kartallar, Ankara’da bugün ve yarın iki özel maç oynayacak.

Tatlıcak tesislerinin onarımda olması nedeniyle bir otelde kamp yapan Torku Konyaspor’da antrenmanlar ise, M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilmekte. Yeşil-beyazılar dün sabah teknik direktör mesut Bakkal yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar ve konakladıkları otelde dinlenmeye çekildiler..

Torku Konyaspor, akşam saatlerinde de hızlı trenle Ankara’ya giderek kampa girdi. Kartallar, Başkent’te ilk hazırlık maçını bugün, saat 17.30’da Ostim sahasında 2. lig takımlarından Gölbaşıspor ile oynayacak. Tourku Konyaspor, yarın ise aynı saatte, Asaş sahasında 1. lig takımlarından Ankaraspor ile karşılaşacak ve takım aynı gece Konya’ya dönecek.

Torku Konyaspor, lig öncesi son provayı ise, yine Ankara’da 23-24 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek TSYD kupası turnuvasında gerçekleştirecek. Konyaspor ile birlikte Gençlerbirliği, Erciyesspor ve Gaziantepspor’un katılacağı turnuvanın kuraları hafta sonunda TSYD Ankara şubesinde çekilecek. Statü gereğince maçlar berabere sonuçlanması halinde uzatmaya gidilmeyecek ve sonucu penaltı atışları belirleyecek. İlk günün galipleri ikinci gün kupayı almak için karşılaşırken, mağluplar ise, üçüncülük için mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri