Kartal, bugün ES ES'e gidiyor!

Dün de Kayacık tesislerinde taktik ağırlıklı biri çalışma yapan Kartallar, bugün sabah yapacakları antrenmanla hazırlıkları tamamlayacaklar. Takım, öğleden sonra hızlı trenle Eskişehir’e gidecek

Torku Konyaspor’da Eskişehirspor maçı için geri sayıma başladı. Hareket bugün. Ligin 29. haftasında, deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor ile haftanın açılış maçına çıkacak olan Torku Konyaspor’da planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Takımda eksik yok.

Yeşil-beyazlı takımın yaptığı son antrenmana tüm futbolcular katıldı. Salonda iki grup halinde CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması ile başlayan antrenman daha sonra sahada gerçekleştirilen çabukluk, koordinasyon ve top kapma çalışması ile devam etti ve taktik çalışmayla tamamlandı.

Dün de Kayacık tesislerinde taktik ağırlıklı biri çalışma yapan Kartallar, bugün sabah yapacakları antrenmanla hazırlıkları tamamlayacaklar. Takım, öğleden sonra hızlı trenle Eskişehir’e gidecek. Cumartesi günü oynanacak maçın ardından Konya’ya dönecek olan Torku Konyaspor’da futbolculara Pazar günü muhtemelen bir gün izin verilecek. Ancak, izin konusu maçtan sonra belli olacak.

Öte yandan, Torku Konyaspor’un 20 Nisan Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye kupası yarı final ilik maçının biletlerinin satışına devam ediliyor. Kombine biletliler biletlerini bugün saat 18.00’e kadar yüzde elli indirimle alabilecekler. Normal bilet satışlarına ise Cumartesi günü sabaha başlanacak. Bilet ücretleri 20 ile 150 TL arasında değişmekte.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri