Kartal, Bucayı bekliyor

Pazar günü Bucasporu konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, Tatlıcak tesislerinin karla kaplı olması nedeniyle Selçuklu Belediyesi sentetik çim sahasında yaptı. Ülkesinden dönen Kere takımla birlikte ç

Pazar günü Bucaspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlı’lar, Tatlıcak tesislerinin karla kaplı olması nedeniyle Selçuklu Belediyesi sentetik çim sahasında yaptı. Ülkesinden dönen Kere takımla birlikte çalıştı.

 

Konyaspor'da, Pazar günü iç sahada Bucaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları bir günlük izinin ardından önceki gün gerçekleştirilen antrenmanla başladı. Bank Asya 1. Lig'in 21.haftasında Pazar günü Bucaspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlı’lar haftanın ilk antrenmanını, Tatlıcak tesislerinin karla kaplı olması nedeniyle Selçuklu Belediyesi sentetik çim sahasında yaptı. Antrenmanda, Ülkesinden dönen Kere de takımla birlikte çalıştı. Çalışmaya, salonda çalışan kaleci Mariusz Pawelek dışında tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışması ve çift kale maç ile devam etti. Oyuncularımız 10 dakikalık koşunun ardından açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Kartallar, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah salonda iki grup halinde ağırlık ve kuvvet çalışması yapan Konyaspor’da, günün ikinci antrenmanı ise öğleden sonra sahada gerçekleştirildi. Bugün ve yarında taktik çalışacak olan yeşil-beyazlı’lar hazırlıkları Cumartesi günü tamamlayacaklar ve maç saatini beklemeye çekilecekler. 

FUTBOLCULARA TATLI İKRAMI

Konyaspor'un Selçuklu Belediyesi sentetik çim sahasında yaptığı haftanın ilk antrenmanı sonrası, Konyaspor finansal işlerden sorumlu başkan yardımcısı İbrahim Çınar tarafından teknik heyete ve oyunculara baklava ve meyve suyu ikramında bulunuldu. Takımı Tavşanlı Linyitspor maçından alınan galibiyet nedeniyle kutlayan Çınar, Konyaspor'un hedefine emin ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam ettiğini söyledi ve kalan maçlar için de başarı diledi.

KARTAL’A MORAL YEMEĞİ

Konyaspor’a moral yemekleri de sürüyor. İş adamları Atilla Mert ile İbrahim Öğreten, sahibi oldukları Atabey ızgara salonunda yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular ile basın mensuplarını yemekte ağırladı..Yemeğe başkan Ahmet Şan, ikinci başkan Fatih Yılmaz, başkan yardımcıları Mehmet Günbaş ve Zeki Çimen, futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, teknik direktör Osman Özdemir, antrenörler, oyuncular, personel ve basın mensupları katıldı.

Samimi bir ortamda yenilen yemek sonrasında kısa bir konuşma yapan başkan Ahmet Şan, son Tavşanlı Linyitspor maçında alınan galibiyetin Süper Lig yolunda önemli bir engelin kayıpsız geçilişi ve takımın ilerleyen haftalar öncesi moral buluşu olarak özetledi., Şan, artık geri dönüşü olmayan bir tola girdiklerini ve bu konuda tüm Konyalılardan destek beklediklerini söyledi.

İşyeri sahiplerinden ve ev sahibi Atilla Mert ise, Konyaspor’u ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Konyaspor'un geride kalan 20 haftalık dönemde gösterdiği performansla alkışı hak ettiğini ve sezon sonunda Süper Lig'e yükseleceğine inandığını ifade eden Mert, kalan haftalar içinde başarı dileğinde bulundu. 

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri