Kartal, Buca'yasürpriz yapacak

Torku Konyaspor’da, Pazar günü oynanacak maç için geri sayıma başladı. Play-off yarı finalinde Bucaspor ile eşleşen ve ilk maçını iç sahada oynayacak olan yeşil-beyazlı’larda tek hedef, kazanmak. Teknik direktör Uğur Tütüneker, Süper lig için ümitli konuş

Kartal'da Bucaspor maçı için geri sayım başladı. Ligde ilk 6 takım arasına girerek Süper lig umutlarını sürdüren Torku Konyaspor, play-off’ta ilk maçını Pazar günü Bucaspor ile oynayacak.. Kartal’da bu karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor.. Neca ve Ali Dere’nin takımdan ayrı çalıştığı antrenmanlarda futbolcuların moralinin yüksek olması dikkat çekiyor.. Bucaspor’u her iki maçta da yenerek finale kalacaklarına ve finalde de Adana Demirspor veya Manisaspor’u geçerek süperi lige yükseleceklerine inandıklarını belirten futbolcular, taraftarları tribünlere davet ederek destek istediler.  Torku Konyaspor’da hazırlıklar dün de öğleden sonra taktik antrenmanla devam etti. Bugün de taktik çalışacak olan Kartallar, hazırlıkları yarın ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Takımda Neca ve Ali Dere dışında eksik yok.
Pazar günü saat 19.00’da oynanacak maçın bilet ücretleri de açıklandı.  Futbolseverler karşılaşmayı VİP tribününden: 50, kapalı tribünden: 30, maraton ve yeni yeşil tribünlerinden: 5 ile eski yeşil ve kale arkası tribünlerden 1 TL ödeyerek izleyebilecekler.. Konuk takım bilet ücretleri de 5 TL olarak açıklandı.. Pazar günü oynanacak karşılaşmada kombine ve VİP tribünü biletleri geçersiz olacak..
Öte yandan, Torku Konyaspor  yönetimi, başsağlığı mesajı yayınladı. Yönetimin mesajı şöyle: “Genel Müdürü Önder Sami Güven'in ablası Ayşe Yamaner'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

TÜTÜNEKER ÜMİTLİ KONUŞTU

Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, süperi lige yükselme konusunda ümitli konuştu.  Ligin 14. sırasından gelerek ilk 6 takım arasında yer alıp play-off maçları oynama hakkını elde ederek önemli bir başarıya imza attıklarını belirten teknik direktör Tütüneker, Süper Lig'e yükselme adına önlerinde 3 maç olduğuna ve bu engelleri de kayıpsız geçerek amaçlarına ulaşacaklarına inandıklarını söyledi. İstediklerini tam anlamıyla yapamamalarına rağmen aldıkları Ankaragücü galibiyetiyle sezonu 6. sırada tamamlayarak play-off'a kaldıklarını belirten Uğur Tütüneker, açıklamasını şöyle sürdürdü. "Bakıldığında futbolcularımız önemli işlere imza atarak 14. sıradan buraya geldiler. İkinci devrede aldıkları sonuçlarla sezonun en başarılı takımı oldular. Ortadaki bu başarıyı bir kez daha alkışlıyorum ve herkesin emeğine, yüreğine sağlık diyorum. Buraya kadar getirdik ve artık kalanı tamamlamak istiyoruz. Önümüzde Bucaspor ile oynayacağımız yarı final eşleşmeleri var. Bakıldığında sezonun ilk maçında Konya'da 2-0 mağlup olduğumuz rakibimizi İzmir'de 1-0 mağlup ettik. Ligin iyi kadrosuna sahip, özellikle de deplasmanlarda başarılı sonuçlar alan bir takımına karşı oynayacağız. İlk maçta saha ve seyirci avantajımızı kullanarak iyi bir sonuç alarak ikinci maça avantajlı gitmek ve bu eşleşmede turu geçip, final oynayarak Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bunu başararak Torku Konyaspor'u hak ettiği yere taşımanın sevincini hep birlikte yaşayaçcağımıza inanıyorum..”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri