Kartal Boluya 4-3 mağlup

Süper Ligin ilk yarısında beklentilere cevap veremeyen ve ikinci yarı hazırlıklarını Antalyada sürdüren Konyaspor, katıldığı Antalya Cupun ilk maçında Bank Asya Liginin ilk yarısını orta sıralarda tamamlayan Boluspora 4-3 mağlup oldu.
Teknik Direktör Gireay Bulak’ın PAF takımdan A takım kampına çağırdığı genç futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile maça çıkan yeşil-beyazlılar, bir gol düellosuna sahne olan maçta bekleneni veremedi ve sahadan 4-3 mağlup ayrıldı. Ayrıca Konyaspor’un yeniden renklerine bağladığı Yasin Çelik’de Bolu önünde forma giydi. Önümüzdeki hafta sonuna kadar çalışmalarını aralıksız sürdürecek olan yeşil-beyazlılar, Antalya Cup’un ikinci maçını Pazar günü Andora Sahası’nda Bank Asya Ligi’nde 3. sırada bulunan Karşıyaka ile yapacak. Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Öte yandan Antalya Cup’ta bugün maç oynanmayacak. Turnuva yarın oynanacak Boluspor-Orduspor maçı ile devam edecek.

SAHA: Sueno
HAKEMLER: M.Kamil Abitoğlu, Şeref Basmacı, Bülent Kaya
BOLUSPOR: Atacan, İbrahim Yavuz, Vem, Aytek (Kamil), Gökhan, Tayfun Seven, Erdem (Sezer), Fatih (Erdem), Edim (Evren), Ömer, Sertan (Bilal)
KONYASPOR: İlker, Yasin Çelik, Oğuz, Ömer, Erhan (Celaleddin), Eren (Zafer Demir), Ahmet (Mehmet Çoğum), Fahri, Erdal (Caner), İlyas (İsmail Güldüren), Serhat (Veysel)
GOLLER: Fatih (dk.15), Tayfun Seven (dk.55), Erdem (dk.60), Edim (dk.70) (Boluspor) / İlyas (dk.30 ve 72), Serhat (dk.48) (Konyaspor) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri