Kartal Bolu virajında

Yeşil-beyazlıların kazanmak için mücadele edeceği karşılaşma bugün saat 14.30’da başlayacak

Bank Asya 1. ligde ilk iki şansını yitiren Konyaspor, bugün Boluspor ile 30. haftanın açılışa maçında karşı karşıya gelecek. Bolu Atatürk stadındaki karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve D-Smart’tan naklen yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunca yapılan açıklamaya göre; maçı İstanbul bölgesinden Süleyman Abay yönetecek. Abay'ın yardımcılıklarını Nurettin Çiçek ve Fahri Aksoy yaparken, maçın dördüncü hakemi Osman Yiğit Uzer..

Konya’daki hazırlıklarını önceki gün yapılan taktik çalışmasıyla tamamlayan Kartallar, dün sabah kahvaltısından sonra Bolu’ya giderek termal otelde kampa girdiler. Yeşil-beyazlı takımın, Konya’da yapılan son çalışmasına sakatlıkları bulunan takım kaptanı Tayfun Türkmen ve Uğur Yanıkdemir katılmadı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Ziya Doğan, oyuncularla saha içerisinde yaklaşık 10 dakika kadar görüşerek takımın içerisinde bulunduğu kritik durumla ilgili bir konuşma yaptı.. Konyaspor’da, Boluspor maçının hazırlığı dün otelin sahasında gerçekleştirilen ter idmanıyla tamamlandı ve futbolcular maç saatini beklemeye çekildi. Takımda Tayfun ve Uğur sakat.. Kaleci Haluk’un durumu maç öncesi belli olacak. Ufukhan ise kırmızı kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayacak.
Ligde, play-off umutlarını sürdürebilmesi için kalan 5 maçı en az puan kaybıyla kapatması gereken Konyaspor’da Bolu maçının hazırlıkları da puan için yapıldı.. Kartallar, Boluspor’u yenmeleri halinde ekstra prim verilecek. Yöneticiler, Boluspor’un da play-off mücadelesi yaptığını, hafta içerisinde teknik kadroda yapılan değişikliğinde moral motivasyonunu artırabileceğini ileri sürerek, “Boluspor ile zor bir maça çıkacağız. Ancak, puan almamamız için bir neden yok. Bolu deplasmanından alınacak 1 puan bile bizim için çok önemli” şeklinde konuştular. 
Kartallar, Bolu karşısında muhtemelen şu 11 ile mücadele edecekler: Haluk- Ömer, Görkem, Volkan, Ramazan- Erdal, Zafer, Mehmet Ayaz, Da Silva- Eser, Ferdi..
KONYASPOR’A 7.500 TL CEZA VERİLDİ
Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), önceki gün yaptığı toplantıda Konyaspor’da görev yapan Abdurrahman Sardaş’a 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. PFDK, Konyaspor kulübünü de 7.500 TL cezaya çaptırdı. PFDK, Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor’a, Kocaelispor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle; aynı maçta Kocaelispor’a da taraftarının kötü ve çirkin tezahüratı ve eylemin sezon içinde 4. kez tekrarlanmasından ötürü 1’er maç seyircisiz oynama cezası uyguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri