Kartal Belediyesi, Türkan Şoray'ı Ağırladı

Kartal Belediyesi Gençlik Kariyer Merkezi “Kariyer Günleri” etkinliği kapsamında Türk Sinemasının sultanı Türkan Şoray’ı ağırladı.

Kartal Belediyesi Gençlik Kariyer Merkezi “Kariyer Günleri” etkinliği kapsamında Türk Sinemasının sultanı Türkan Şoray’ı ağırladı. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Kariyer Günleri" etkinliğinde gençlerle bir araya gelen Türkan Şoray, gençler tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Şoray, gençlerin ilgisi karşısında mutluluğunu dile getirerek gözyaşlarını tutamadı.

Kartal Belediyesi’nin bugüne kadar yaptığı etkinliklere katıldığını ifade eden Türkan Şoray, “Kartal’a bu üçüncü gelişim. Kartal’da inanılmaz sanat etkinlikler var. Kartal halkı sanatsever, sanatçısına sahip çıkan, çok mutlu oldum. Kartal İstanbul’un en güzel yerlerinden biri. Kartal’da yıllar önce film çektik, son halini de çok seviyorum. Sahilyolu, Kartal çok güzel. Kartal’ı seviyorum!”. diye konuştu.

Kartallı gençlerin alkışları ve sevgi gösterileri karşısında heyecanlı olduğu gözlerden kaçmayan Türkan Şoray, “Sevgili gençler, her zaman sizlerden çok enerji aldım, hayata bağlandım. Gençlerle kariyerimi paylaşacağımı bildiğim için şunu düşündüm. İlerde o gençlerde kariyer sahibi olacaklar ve yaşamlarındaki tecrübelerini anlatacaklar. En büyük temennim öncelikle bu." dedi.

Gençlere yaşamdaki tecrübelerini aktararak, onlara hayal güçlerini kaybetmemeleri gerektiğini vurgulayan Şoray, “Daha hayatın çok başındasınız. Ne kadar güzel yıllar bu yıllar. Hayatınızda kim bilir ne kadar güzel şeylerle karşılaşacaksınız. Bir kere her şeyden önce bende sizin yaşlarınızdayken hep hayal ederdim. Bir kere hayal etmeyi, sonsuz hayal gücünü kaybetmemeyi, ondan sonra bir hedef belirlemeyi unutmayın. Ben şöyle bir yerde, şöyle bir yaşam, bir meslek sahibi olmayı istiyorum deyin. Ve risk almaktan korkmamak. Ondan sonra en önemlisi sorumluluk sahibi olup, disiplinli ve kariyerinize odaklanıp, sahip çıkıp, tutkuyla disiplinle çalışmak, onu ertelememek.” diye konuştu.

Etkinlik kapsamında Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, Türkan Şoray’a bir Kartal plaketi takdim etti.

Program sonunda gençlerin yoğun sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmayan Türkan Şoray, gençlerle tek tek hatıra fotoğraf çektirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri