Kartal, Avusturya’da

Bugün, sabah saat 9.00’da Ankara Esenboğa havaalanında toplanan Konyaspor, 10.30’da Türk havayollarının tarifeliği uçağıyla Avusturya’nın başkenti Viyana’ya uçtu. Kartal’da kamp kadrosu 24’e indi

Konyaspor Avusturya’da.. Yeşil-beyazlı takımda 2. kamp dönemi bugün Avusturya’nın Lindabrunu kasabasında başlayacak. Danimarkalı Lekic’in de ayrılması ve 4 futbolcunun da kadrodan çıkartılmasıyla kamp kadrosu 24’e indi. Lig hazırlıklarına, Konya’da Tatlıcak tesislerinde start veren ve 4 günlük antrenmanın ardından Kızılcahamam’a giden Konyaspor’da, 13 gün süren ve 3 hazırlık maçı yapılan Patalya otel kampının ardından verilen izin sona erdi.. Bugün, sabah saat 9.00’da Ankara Esenboğa havaalanında toplanan Kartallar, 10.30’da Türk havayollarının tarifeliği uçağıyla Avusturya’nın başkenti Viyana’ya uçtular. Konyaspor kafilesi, buradan da karayoluyla  Avusturya’nın Lindabrunn kasabasına geçerek Sportschule Lindabrunn otelde kampa girdiler. Avusturya kampında ilk antrenmanı bugün akşam saatlerinde gerçekleştirecek olan Konyaspor’da, yarın ise çift antrenman var. Yeşil-beyazlılar, 30 Temmuz’a kadar sürecek Avusturya kampı boyunca en az 4 hazırlık maçı oynayacaklar.

KAMP KADROSU 24 KİŞİ
Konyaspor’un Avusturya kampı kadrosu 24 futbolcudan oluşmakta. 29 futbolcunun katıldığı Kızılcahamam kampının ardından, yeterli performans sergileyemeyen, genç takımdan gelen Recep ve Feyyaz A2 takımına gönderilirken, Mersin’den transfer edilen Caner ve bu sezon sözleşmesi uzatılan Serhat Akyüz de kadrodan çıkartıldı..
Konyaspor’un Avusturya kamp kadrosu şu futbolculardan oluştu; Görkem, Ufukhan, Ramazan, Uğur Yanıkdemir, Eser, Erdal, Ali Dere, Niyazi, Muhammet Yürükuslu, Bassim Abbas, Mahamoudou Kere, Adnan Güngör, Burak, Hakan Aslantaş, Gökhan Tokgöz, Serkan Şahin, Johnnier Montano, Jonest Troest, Aykut Öztürk, Emrah Eren, Danny Vukovic, Borok Dockal, Erdinç Yavuz. Veli Acar.. 
DANİMARKALI LEKİC’DE AYRILDI
Konyaspor’da, bir şok da yeni transfer Lekic’de yaşandı.. Çek oyuncu Andrej Keric’in, eski takımının geri çağırması sonucu gönderilmesinin ardından bu kez de Danimarka’nın Silkeborg takımından transfer edilen Radivoje Lekic ile ayrılık yaşandı.. Bonservisi elinde olduğu gerekçesiyle alınan ve 3 yıllık sözleşme imzalanan Lekic de Konyaspor’dan ayrıldı.. ara konusunda anlaşılamadığı şeklinde de söylentiler çıkan Lekic’in bonservis sorununu kendisi çözmesi  halinde Avusturya kampına katılacağı ileri sürüldü.  
TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR
Öte yandan, transfer konusunda da temaslar sürdürülmekte.. Poljac’ı ziyaret için dün Norveç’e giden Başkan Bahattin Karapınar, basın sözcüsü Cengiz Yönet ve teknik direktör Ziya Doğan’ın, Norveç ile birlikte Avusturya’da da bazı futbolcularla görüşecekleri bildirildi.. Konyaspor transfer, Lekic’in dönmemesi halinde iki forvet ve bir kaleci alınarak tamamlanacak.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri