Kartal Aslan’a bileniyor

Bursaspor karşısında iyi oynamasına rağmen direkleri geçemeyen Torku Konyaspor Cuma günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bursaspor karşısında iyi oynamasına rağmen direkleri geçemeyen Torku Konyaspor Cuma günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Cim-bom karşısında sakat olan İshak, Da Silva Ramos ve Kokaloviç’in yanı sıra sarı kart cezalısı Ali Çamdalı İstanbul kadrosunda yer alamayacak

Torku Konyaspor’da, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maç için yarın yola çıkacak. Ligin 9. haftasını Bursaspor yenilgisi ve 10 puanla 12. sırada kapatan Torku Konyaspor’da, Cuma akşamı İstanbul’da Galatasaray ile oynanacak 10. haftanın açılış maçının hazırlıklarına ara verilmeden başlandı. Dün kondisyon ve teknik çalışma yapan Kartallar, bugün ve yarın taktik ağırlıklı antrenmanlar yapacak. Yeşil-beyazlı ekip Perşembe günü öğleden sonra ise İstanbul’a uçacak Torku Konyaspor’da sakat olan İshak, Da Silva Ramos ve Kokaloviç’in yanı sıra sarı kart cezalısı Ali Çamdalı İstanbul kadrosunda yer alamayacak. Ali Çamdalı’nın yokluğunda orta alanda Kibong veya Borek oynayacak.

AÇILIŞ MAÇI, KARTAL’IN

Spor Toto Süper ligde 10. haftanın açılış maçı, Cuma akşamı Galatasaray ile Torku Konyaspor arasında oynanacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Ligde Cumartesi günü ise 2 maç var. Saat 19.00’da başlayacak müsabakalarda Bursaspor-Fenerbahçe ve Kayseri Erciyesspor-Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 15.00’de Trabzonspor-Elazığspor, 19.00’da ise, Çaykur Rizespor .-Akhisar Belediye.Gençlik ve Spor ile Beşiktaş - Kardemir D.Ç.Karabükspor maçları oynanacak. Spor Toto Süper ligde 10. haftanın son üç maçı ise, Pazartesi günü saat 20.00’de MP Antalyaspor-Kayserispor, Gaziantepspor-Sivasspor ve Gençlerbirliği-Eskişehirspor arasında yapılacak.

LİGDE EN GOLLÜ HAFTA

Spor Toto Süperi ligde, 9. hafta da Fenerbahçe’nin liderliğiyle geçildi. Torku Konyaspor'un iç sahada Bursaspor'a karşı aldığı 1-0'lık yenilgi ve 10 puanla 12. sırada kapattığı haftasında oynanan maçlardan dördünü ev sahibi, ikisini deplasman takımları kazanırken, üç maçta berabere sona erdi. Toplam 34 golün atıldığı ve ligini başından buyana en çok golün kaydedildiği haftada tüm maçlarda gol sesi yükseldi.. 3-3 tamamlanan Akhisar-Beşiktaş ve 2-4 biten Kayserispor-Galatasaray maçları en gollü karşılaşmalar olurken, bu maçları 5’er golle Eskişehirspor-Rizespor ve Kasımpaşa-Trabzonspor maçları izledi.. 9. hafta da Galatasaray ve Bursaspor deplasmandan 3 puan çıkartana takımlar olarak istatistiklere geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri