Kartal ara vermedi

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmaya Adanaspor maçında sakatlanan ve tedavisine hemen başlanılan Ertuğrul Arslan ile tedavilerine devam edilen Mariusz Pawelek ve Kere katılmadı

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmaya Adanaspor maçında sakatlanan ve tedavisine hemen başlanılan Ertuğrul Arslan ile tedavilerine devam edilen Mariusz Pawelek ve Kere katılmadı.

 

 

Lig hazırlıklarının 3. bölümünü, Konya’da Tatlıcak tesislerinde gerçekleştiren Konyaspor’da gözler 17-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak yüksek hızlı tren futbol turnuvasına çevrildi,.

 

Lig öncesi 4. hazırlık maçını dün akşam saatlerinde Atatürk stadında, bank Asya 1. lig takımlarından Adanaspor ile oynayan yeşil-beyazlılar, dünü tek çalışma ile tamamladılar.
                               Yeşil-beyazlılar, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Osman Özdemir gözetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmaya Adanaspor maçında sakatlanan ve tedavisine hemen başlanılan Ertuğrul Arslan ile tedavilerine devam edilen Mariusz Pawelek ve Mahamoudou Kere katılmadı. Serbest koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman gruplar halinde yapılan tempolu koşu çalışması ile devam ederken, açma-germe hareketleri ile tamamlandı. 

 

ERTUĞRUL’UN MR'I ÇEKİLECEK

 

Yeşil-beyazlı temsilcimizin Adanaspor ile oynanan hazırlık maçında aldığı darbe sonucu sakatlanan ve oyunu sedye ile terk eden takım kaptanlarından Ertuğrul Arslan'ın tedavisine hemen başlanıldı. Dizinde problem yaşayan tecrübeli oyuncunun kesin durumunun Antalya'da bugün çekilecek MR sonucunda belli olacağı belirtildi. Ertuğrul Arslan'ın ayrıca Salı günü İstanbul'da Prof.Dr. Ömer Taşer'e kontrol olacağı ve kesin teşhisin ardından tedavisine devam edileceği açıklandı.

 

FEYYAZ ÇALIŞMALARA BAŞLADI

 

Yeşil-beyazlı ekibin yeni sezonda sorumluluk vereceği oyunculardan Feyyaz’ın tedavisi sürüyor.  Sakatlığı nedeniyle tedavi olan genç oyuncu Feyyaz Belen, takımdan ayrı olarak çalışmalara başladı. Sabah antrenmanında kendisine verilen özel program doğrultusunda koşu ve kültür-fizik hareketleri yapan Feyyaz Belen'in bir süre daha takımdan ayrı olarak hazırlıklarına devam edeceği belirtildi.

 

TURNUVA HAZIRLIĞI

 

17 Ağustos Çarşamba günü Konya’da Ankara Demirspor ile yapılacak turnuvanın ilk maçının hazırlıkları sürüyor. Kartallar, Çarşamba günü Ankara Demirspor’u yenmeleri halinde, 18 Ağustos Perşembe günü Eskişehirspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak maçın galibiyle 20 Ağustos Cumartesi günü yine Konya’da final maçına çıkacak. Genç futbolcu Feyyaz dışında eksik bulunmayan Konyaspor’da Adanaspor karşısında sergilenen futbol ilerisi için ümit verdi. Kartallar, bu hafta sonu tamamlanacak 3. dönem hazırlıklarının ardından 2 gün izin yapacaklar ve 4 ve son döneme hazırlıklarını ise Isparta Davras’da gerçekleştirecekler.  Bu kamp sırasında da en az 2 hazırlık maçı yapılması planlanmakta

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri