Kartal Akdeniz Cup’un 2. maçında 1-0 yenildi

Türksel Süper Ligde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ikinci kamp dönemini Çolaklıda sürdürüyor.
 Hazırlık maçları kapsamında katıldığı Akdeniz Cup’ta Boluspor’dan sonra ikinci maçına çıkan temsilcimiz Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. İlk maçta Boluspor’a 4-3 mağlup olan Konyaspor, Karşıyaka’ya da 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Adora Sahası’nda oynanan maçta yeşil-beyazlılar yine genç oyuncularına fırsat tanıdı. Bir orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda da oldukça vasat bir futbol ortaya koyan Konyaspor, maçın 87. dakikasında Eser Yağmur’un attığı gole engel olamadı. Maçın geri kalan bölümlerinde başka gol olmayınca temsilcimiz Akdeniz Cup’ta oynadığı ikinci maçtan da mağlubiyetle ayrılmış oldu. Yeşil-beyazlılar, turnuvadaki 3. maçını önümüzdeki Cuma günü Kaya Otel’in sahası’nda saat 14.30’da Orduspor’la yapacak.

SAHA: Adora
HAKEMLER: Aydın Toksoy, İlker Gürsoy, Recep Doğan
KARŞIYAKA: Kerem, Ahmet, Fuat, Aydın, Kıvanç (Birol), Cihan, Ahmet Burak, Taha (Eser), Zafer Demiray (Timuçin) (Ayhan), Serkan (Atilla), Emre (Ferhat)
KONYASPOR: Oğuzhan (Jefferson), Poljac, Milos (Rifat), Ömer (Oğuz), İsmail, Celaleddin (Kaue), Mehmet Çoğum, Zafer Demir (Niyazi), Erhan, Erdal (Eren Şen), Caner
GOL: Eser (dk.87) (Karşıyaka) 1-0 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri