Kartal adım adım zirveye

Konyasporda moral süper.. Pazar günü, Bucasporu yenerek ligin başından buyana, ilk kez üst üste 3 galibiyet alan yeşil-beyazlı takımda sevinç hakim..

Konyaspor’da moral süper.. Pazar günü, Bucaspor’u yenerek ligin başından buyana, ilk kez  üst üste 3 galibiyet alan yeşil-beyazlı takımda sevinç hakim..

Kendisi gibi genç bir kadroya sahip Buca karşısında iyi mücadele eden, çok gol pozisyonu bulmasına karşın forvet oyuncularının üretken olamaması sonucu farkı kaçıran Konyaspor,  tek golle de olsa alınan galibiyetle puanını 36’ya çıkarttı ve 3. sıraya yükseldi.

Rakibi karşısında çok iyi mücadele eden ve bayan taraftarların desteğiyle aldığı galibiyetle zirve yarışına ortak olan Kartallar, hafta sonunda içi sahada Sakaryaspor ile oynayacakları maçına hazırlıklarına bir günlük dinlenmenin ardından bugün başlayacaklar.  

RECEP’TEN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Konyaspor’un genç futbolcusu Recep Aydın, Buca maçında kendilerini yalnız bırakmayan bayan taraftarlara teşekkür etti. Bucaspor karşısında galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koyduklarını ve sonucunda da sahadan 3 puanla ayrılarak yollarına sağlam adımlarla devam ettiklerini belirten Recep açıklamasına şöyle devam etti.

“Televizyonlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında gördüğümüzde açıkçası imrenmiştik bayan taraftarlara. Bizim için inanılmaz bir deneyim oldu. Diğer maçlara oranla daha dolu tribünlere ve son düdüğe kadar bitmek bilmeyen müthiş bir desteğe şahit olduk. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz ve galip gelerek onlara en güzel hediyeyi verdiğimize inanıyoruz.”

Bucaspor maçını kazanmak için sahaya çıktıklarını da ekleyen golcü oyuncu Recep Aydın, sözlerini şöyle tamamladı. “Galip gelmek için sahada mücadele anlamında her şeyi yaptık. Pozisyonlara girdik. Ancak bunlardan sadece birini değerlendirebildik. Gol attığım için mutluyum ama Ali Dere’nin de golde büyük payı olduğunu belirtmeliyim. İyi takımız. Süper Lig yolunda iddiamızı her geçen hafta biraz daha ortaya koyuyoruz. Üst üste maçlar kazanarak bir seri yakaladık. Ama henüz işimiz bitmiş değil. Önümüzde 13 zorlu maç var. Bu maçları en iyi sonuçlarla tamamlayarak genç oyuncuların ağırlıkta olduğu kadro ile Konyaspor tarihinde bir ilki gerçekleştirip Süper Lig’e yükselmek istiyoruz. Bu zorlu yolda taraftarlarımızdan bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz.” 

SELİM, SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ

Konyaspor’un, her maç Süper Lig için ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyarak yoluna devam ettiğini belirten genç oyunculardan Selim Ay, yakaladıkları çıkışı kalan maçlarda da devam ettirerek sezon sonunda Konyaspor'u Süper Lig'e taşımak istediklerini söyledi.

'Bucaspor maçında yaşadığımız atmosfer sezon başından bu yana görmek istediğimiz bir durumdu. Bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen bayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Aynı desteği kalan maçlarda da bekliyoruz' diyen Selim Ay, açıklamasında şunları söyledi.

"Zor bir maç olacağını biliyorduk. Ancak oyunun geneline bakıldığında beklediğimiz gibi zor olmadığını gördük. Yakaladığımız net fırsatları değerlendirebilseydik daha da farklı bitebilirdi. Ama önemli olan kazanmaktı. Bunu başardık. Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımıza Recep arkadaşımızda golleriyle katkıda bulunuyor. Ben sahada mücadele anlamında her şeyini ortaya koyan takım arkadaşlarımı kutluyorum. Her maçı ayrı bir final olarak görüyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz. Şimdi önümüzde Sakaryaspor ile kendi sahamızda oynayacağımız bir maç var. Bunu da kayıpsız geçerek takımımızı sezon sonunda hak ettiği Süper Lig'e taşımak istiyoruz."

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri