Kartal 4 köşe

İlk yarının bitimine 1 hafta kala 26 puanla tarihinde en iyi ilk yarı rekorunu kıran Torku Konyaspor'da yüzler gülüyor. Kartal, gözünü Salı günü kupada oynanacak Etimesgut maçına çevirdi

MEHA DIŞINDA EKSİK YOK

Torku Konyaspor’da Bursa galibiyeti büyük sevinçle karşılandı.  Yeşil-beyazlılar 26 puanla tarihinde en iyi ilk yarı rekorunu kırdı. Lig tarihinde daha önce bir kez 25 puanla en iyi yerde tamamlayan Torku Konyaspor, Bursaspor galibiyetiyle bunu geride bırakarak 26 puanla rekor kırdı. Kartallar, son hafta Beşiktaş maçından da puan alarak rekorunu geliştirmeyi hedeflemekte. Torku Konyaspor’da, Bursaspor maçında alınan 3 puan sevinçle karşılandı. Yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmayı geride bırakarak Salı günü Türkiye kupasında Etimesgut Belediyespor ile oynayacakları maça döndüler.  Dün öğleden sonra bir çalışma yapan kartallar, bugün de sabah taktik çalışacaklar ve öğleden sonrada hızlı trenle Ankara’ya giderecekler. Takım, Salı günü oynanacak maçın ardından da Konya’ya dönerek Çarşamba gününden itibaren Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacak.   Torku Konyaspor’da Etimesgut Belediyespor maçında kart cezalarını tamamlayan Ali Turan ve Holmen teknik adamlar görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alabilecek. Takımda Meha dışında eksik yok. Moral süper. Etimesgut Belediyespor’u yenerek kupada 2’de iki yapmak isteyen Konyaspor’da Beşiktaş maçı hedefi de en az 1 puan olarak belirlendi. 

AHMET ŞAN: HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK

Riad Bajic'in golüyle Bursaspor maçını 1-0 kazanan Torku Konyaspor'da yüzler gülerken, karşılaşmanın bir değerlendirmesini yapan kulüp  başkanı Ahmet Şan, zor bir maçtan oynanan oyun ve verilen mücadele sonrası haklı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek teknik heyet ve oyuncularımızı kutladı.

'Bizi zor bir maçın beklediğini biliyorduk' sözleriyle açıklamasına başlayan  Ahmet Şan, "İlk 11'de yer alan oyuncularımızın eksikliği vardı. Bir de rakibimizde yaşanan teknik direktör değişikliğinin ardından onların bu maçı çıkış olarak görmesi işimizi daha da zorlaştırdı. Ama oyunun geneline bakıldığında üstünlüğümüzde geçtiğini söyleyebilirim. Neticede 1-0 kazandık ve haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Aykut hocamızın nezdinde tüm teknik heyet ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İlk yarı itibariyle kulüp tarihimizdeki en fazla puan toplama rekorunu şimdiden kırmış olduk. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Bundan sonra alacağımız her puan bu rekorun biraz daha üst seviyeye çıkması demektir. Camiamıza hayırlı olsun. Devre arasına iyi bir puanla girdiğimizi düşünüyorum. Beşiktaş maçından da puan ya da puanlar alırsak ikinci devre öncesi daha iyi olacak. Camiamıza hayırlı olsun. Her zaman söylediğimiz gibi; bu birlik-beraberlik devam ettiği sürece inşallah Konyaspor'umuz daha iyi yerlere gelecektir" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri