Kartal 4 köşe

Torku Konyaspor'da Akhisar maçı geride kaldı. Sırada Mersin İdmanyurdu var. Takımda 4 futbolcu sakat. Ali Çamdalı sarı kart cezalısı. Bütün eksiklere rağmen takımda yüzler gülüyor

Pazar günü, taraftarlarının desteğiyle Akhisar Belediye Gençlik Spor’u her iki yarıda attığı gollerle yenerek üst üste 7. galibiyetini alan ve puanını 38’e çıkartarak iyice rahatlayan Torku Konyaspor’da gözler Mersini maçına çevrildi. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar Mersin İdmanyurdu ile ligin 29. haftasında, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarına bugün başlayacaklar.

Torku Konyaspor’da, Mersin maçı öncesi 4 sakat ve bir cezalı bulunmakta. Akhisar maçında 4. sarı kartını gören Ali Çamdalı cezalı duruma düştü. Tecrübeli futbolcu böylece ikinci kez sarı kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayacak. Ali Çamdalı daha önce de ligin ilk yarısında Gaziantep maçında 4. sarı kartı görerek Akhisar maçında forma giyememişti.

Torku Konyaspor’da 4 futbolcu ise sakat bulunmakta. Kulüp doktoru Yrd.Doç.Dr. Galip Bilen Kürklü’nün yaptığı açıklamaya göre, kaleci Mario Quintas Jorge Felgueiras'ın girdiği ikili mücadele sonrasında sol omuz eklem kapsülünde yırtık meydana geldiğini, Uğur İnceman'ın sağ alt adalesinde evre 1 b zorlanması, Benjamin Fuchs'un bel bölgesinde düzleşme nedeniyle forma giyemedikleri belirtildi. Bu futbolcuların tedavileri devam ediyor. Dr. Kürklü, ayrıca Ciprian Marica'da sağ diz menisküs dejenerasyonu tespit edildiğini sözlerine ekledi.

Torku Konyaspor’un Bulgar futbolcusu Rangelov ise Akhisar filelerini ikinci yarının başlarında havalandırarak bu sezon 4. golünü attı. Bu şık golle yeşil-beyazlı takımı galibiyete taşıyan Rangelov daha önce 5. hafta Fenerbahçe, 10. hafta Gaziantepspor, 27. hafta yine Gaziantepspor maçlarında da gol atmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri