Kartal, 3 puana gidiyor

Konyaspor’da, Sivas seferi bugün başlıyor.
Ligde 3. galibiyetini geride kalan hafta Gençlerbirliği karşısında alarak puanını 14’e çıkartan yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile yapılacak maçın hazırlıkları 3 puan parolasıyla yapılıyor..  Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde önceki gün yapılan antrenmana salonda çalışan Murat Tosun katılmazken, Mehmet Sedef ve Erdinç Yavuz takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak ile birlikte çalıştı. Kartallar, dün de öğle saatlerinde taktik ağırlıklı bir antrenman yaptılar. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman üç grupta oynanan 5'e 2 ile devam etti. Antrenman yarı sahada gerçekleştirilen çift kale taktik çalışmasıyla tamamlandı. 
Konyaspor kafilesi, bu sabah kahvaltısının ardından Sivas’a giderek Büyük otelde kampa girdi.. Yeşil-beyazlı takım, Sivas’ta  bugün ve yarın iki çalışma daha yaparak hazırlıkları tamamlayacak. Takımda Murat dışında eksik yok. Erdinç’in durumu Sivas’ta belli olacak.  Konyaspor’da hedef, rakiplerini zora maçlara çıkacakları hafta da Sivas deplasmanından puanla dönerek puan farkını korumak. 
MEHMET SEDEF, 3 PUAN DEDİ
Konyaspor’da, 4 maçlık cezasını tamamlayarak takıma yeniden dönen ve geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği maçında forma giyen Mehmet Sedef, Sivas deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Gençlerbirliği maçını değerlendiren  Mehmet Sedef, “Gençlerbirliği maçı kazanmamız gereken bir maçtı. Son 3 haftaya girerken devre arasına en yüksek puanla ve moralle girmemiz gerektiğini biliyorduk. 3 maçtan ilkini kazandık. İyi mücadele ettik. Özellikle ikinci yarı iyi oynadık. Devre arasında aldığımız taktiklerle rakibin üzerinde baskı kurduk ve kazandık. Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Kalan 2 maçımızdan da puanlar alarak ikinci yarıya daha iyi girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.  Sedef, Sivasspor maçıyla ilgili olarak ise şunları söyledi. “Sivasspor bizim alttaki rakiplerimizden. Rakibimizi yenmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sivas deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz.”
4 haftalık bir aradan sonra görev aldığı Gençlerbirliği maçında verilen şansı iyi değerlendirdiğine inandığını söyleyen Mehmet Sedef, “Cezam vardı. 4 hafta sonra sahalara yeniden döndüm ve hocamda bana görev verdi. Bende cezalı olduğum dönemde bile çalışmalarımı bırakmadım. Verilen şansı iyi değerlendirdiğime inanıyorum. Ama daha da iyi olabilirdi. Çok daha iyi olabilmek için çalışmaya devam edeceğim” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri