Kartal 3 puan istiyor

Sivasspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Konyaspor, kendi saha ve seyircisi önünde ligi 3 puanla bitirmek istiyor

Yeşil-beyazlılar bugün kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak

Konyaspor’da hedef, ligde kalan iki maçı da galibiyetle kapatarak prestij kazanmak ve yayın gelirleriyle futbolcuların alacaklarını ödemek. Cumartesi günü, Sivasspor maçıyla son kez taraftarları karşısına çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar 3 puan parolasıyla sürüyor. Sakat futbolcular kervanına, bu kez de ayağındaki ağrıları nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Mehmet sedef eklendi. Tedavisi sürdürülen Sedef’in durumu bugün belli olacak. Oynamaması halinde sol kanatta Hakan, sağ kanatta ise büyük bir olasılıkla Serkan görev yapacak. Gençlerbirliği maçında ayak bileği dönen ve tedavileri sürdürülen, takımdan ayrı düz koşular yapan Kere’nin durumu da bugün netleşecek.  Konyaspor’da, Sivasspor maçının provası dün akşam, Atatürk stadında yapıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda tüm futbolcuların oldukça hırslı v e moralli oldukları ileri sürüldü. Konyaspor’da, yönetici, teknik adam ve futbolcular 3 puanda birleştiler ve Sivasspor’dan sonra son hafta deplasmanda oynanacak maçta Galatasaray’ı da yeneceklerini dile getirdiler.

ERTUĞRUL: BEKLENTİLERE CEVAP VEREMEDİK

Konyaspor'a gelirken takımın kümede kalmasına katkı sağlamak amacında olduğunu, ikinci yarıda çok iyi maçlar çıkarmalarına rağmen, şanssızlıklar ve yaşanılan hakem hataları nedeniyle bu hedefe ulaşamadıklarını belirten takımın tecrübeli isimlerinden Ertuğrul Arslan, "Beklentilere cevap vermek istedik. Ama bir türlü başaramadık. Yeni kurulan takımlardaki uyum sorununun atlatılması için gereken zaman konusunda bizim önümüzde bir fırsat yoktu. Başarılı olma adına elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Bazen kendi hatalarımız ve beceriksizlikler, birçok maçta da lehimize verilen yanlış hakem kararları sonucunda kaybedilen puanlarla hak edilmeyen bir yerde kendimizi bulduk. Özellikle Yılmaz Vural'ın gelişiyle birlikte yakaladığımız oyunsal anlamdaki çıkışımızı puana yansıtamadık. Çok istememize rağmen Konyaspor'un Süper Lig'de tutamadık. Bunda herkes gibi biz oyuncularında suçu var. Ancak şimdi geçmişte şunlar yaşandı, böyle olsaydı takım bu durumlara düşmezdi söylemlerini konuşmak yerine, geçmişten dersler çıkartarak Konyaspor'u bundan sonra nasıl tekrar Süper Lig'e çıkartabiliriz? Onun konuşulması lazım. Biz kalan 2 maçımızı da kazanarak sezonu 16.sırada tamamlamak istiyoruz dedi.

SİVASSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Konyaspor’un, Spor Toto Süper Lig’in 33.haftasında 14 Mayıs Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları belirlendi. Sporseverler Eski Yeşil, Yeni Yeşil ve Maraton Tribün 3 TL, Kale Arkası Tribün 1 TL, Misafir Takım Tribün 3 TL ve Kapalı Tribün 20 TL olarak belirlenen biletlerin satışına başlanıldı.

KONYASPOR-SİVASSPOR MAÇI ÇAĞATAY ŞAHAN’IN

Spor Toto Süper Lig’de 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.  Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’un kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sivassor maçında Çağatay Şahan düdük çalacak. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, şampiyon adaylarından lider Fenerbahçe’nin Ankaragücü maçını Cüneyt Çakır, averajla ikinci sıradaki Trabzonspor’un İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını ise Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Spor Toto Süper Lig’de 33. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar: Bugün: 20.00 Medical Park Antalyaspor-Kardemir Karabükspor: Hüseyin Sabancı Yarın: 16.00 Manisaspor-Bucaspor: Mustafa Öğretmenoğlu 16.00 Konyaspor-Sivasspor: Çağatay Şahan 20.00 Gençlerbirliği-Galatasaray: Tolga Özkalfa 15 Mayıs Pazar: 16.00 Kayserispor-Gaziantepspor: Fırat Aydınus 16.00 Kasımpaşa-Bursaspor: Mustafa Kamil Abitoğlu 20.00 Fenerbahçe-Ankaragücü: Cüneyt Çakır 20.00 Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Kuddusi Müftüoğlu 16 Mayıs Pazartesi: 20.00 Beşiktaş-Eskişehirspor: Özgün Yankaya

33. HAFTANIN PERDESİ BUGÜN AÇILIYOR

Spor Toto Süper Lig’de 33. haftanın perdesi bugün Antalya’da yapılacak Medical Park Antalyaspor-Kardemir Karabükspor maçıyla açılacak. Spor Toto Süper Lig’de 33. haftanın maç programı şöyle: Bugün: 20.00 Medical Park Antalyaspor-Kardemir Karabükspor (Mardan Antalyaspor) Yarın: 16.00 Manisaspor-Bucaspor (Manisa 19 Mayıs) 16.00 Konyaspor-Sivasspor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 20.00 Gençlerbirliği-Galatasaray (Ankara 19 Mayıs) 15 Mayıs Pazar: 16.00 Kayserispor-Gaziantepspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has) 16.00 Kasımpaşa-Bursaspor (Recep Tayyip Erdoğan) 20.00 Fenerbahçe-Ankaragücü (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu) 20.00 Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Hüseyin Avni Aker) 16 Mayıs Pazartesi: 20.00 Beşiktaş-Eskişehirspor (Fiyapı İnönü)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri