Kartal 3 puan aşkına

Konyaspor 9 yıl aradan sonra Göztepe ile saat 16.00da karşı karşıya gelecek.

Konyaspor 9 yıl aradan sonra Göztepe ile saat 16.00’da karşı karşıya gelecek. Konya Tv’den naklen yayınlanacak maçı Özgüç Türkalp yönetecek. Kartal’da sarı kart cezalısı Perez bu maçta oynamayacak

 

Konyaspor, ezeli rakiplerinden Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maç saat 16.00’da başlayacak ve TRT’den naklen yayınlanacak. Maçta, Ankara bölgesi hakemi Özgüç Türkalp düdük çalacak. Türklap'in yardımcılıklarını Ankara'dan Muharrem Yılmaz ve Erzurum'dan Hakan Eygü yaparken, maçın dördüncü hakemi Ankara'dan Eser Birinci.İlk yarı perdesini bugün oynayacağı maçla kapatacak olan Konyaspor, Göztepe’yi yıllar sonra yeniden konuk edecek. Yeşili-beyazlı takımda, bu maçın hazırlıkları galibiyet parolasıyla yapıldı.

 

Önceki akşam saatlerinde gerçekleştirilen taktik antrenmanında futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.. Dün de maçın oynanacağı saatte ter atan Kartallar, daha sonra tesislerde kampa girerek dinlenmeye çekildi. Ligde son haftalarda toparlanan Göztepe’yi yenerek perdeyi galibiyetle kapatmayı amaçlayan Konyaspor’da, Ertuğrul dışında sarı kart cezalısı Alvaro Perez de forma giyemeyecek.. Grip olması nedeniyle hafta içerisinde iki antrenmana çıkamayan Serbay ise büyük bir olasılıkla ilk 11’de görev alamayacak. Bu futbolcuların yerine orta sahanın ortasında Kere ve forvetin arkasında ise sarı kart cezasını Adana maçında tamamlayan Recep görev yapacak. Muhammet ise 3 sarı kartla oynayacak. Konyaspor’da maçın ardından yabancı futbolcularla birlikte bazı futbolculara izin verilecek. 

 

Konyaspor, Göztepe karşısına muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek- Hakan, Selim, Erdinç, Muhammet- Serkan, Kere- Gökhan, Recep, Ali Dere- Marcin Robak. 

 

GÖZTEPE İLE 9 YIL SONRA

 

Bank Asya 1. Lig'in 16. haftasında bugün Göztepe’yi konuk edecek olan Konyaspor, galibiyete kilitlendi.. Kartallar, rakipleriyle  son olarak 9 sezon önce 2000-2001 sezonunda eski adıyla 2. Lig'de, yükselme grubunda karşı karşıya gelmişti. Rakibine karşı, İzmir'de 3-0 ve Konya'da ise 2-0 kaybeden yeşil beyazlılar ayrıca 1995-96 sezonunda yine 2. ligde yükselme grubunda Göztepe’yle karşılaşmış ve İzmir'de 3-2 mağlup olduğu rakibini Konya'da 1-0 yenmişti.

 

TÜRKALP İLE BU SEZON İKİNCİ MAÇ

 

Ankara bölgesi hakemi Özgüç Türkalp, bu sezon Konyaspor’un ikinci maçında düdük çalacak. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Göztepe maçında görevlendirilen Ankara bölgesi üst klasman hakemi Özgüç Türkalp, 1 Ekim 2005'de 4-2 kaybettiğimiz Fenerbahçe Süper Lig maçının ardından 6 sezon sonra ilk kez Konyaspor‘un resmi bir maçına çıkacak.. Özgüç Türkalp, sezon öncesinde Konya'da oynanan ve Konayaspor’un 2-0 kaybettiği Yüksek Hızlı Tren turnuvası finalindeki Gençlerbirliği maçını yönetmişti.
MAÇA BÜYÜK İLGİ BEKLENİYOR

 

Konyaspor’un, Göztepe ile oynayacağı maça taraftarların ilgi göstermesi beklenmekte.. Karşılaşmanın bilet ücretleri de belirlenerek dünden itibaren satışa çıkartıldı.. Futbolseverler biletlerini bugün de stad gişelerinden temin edebilecekler. Konyaspor yönetim kurulunca belirlenen rakamlara göre, taraftarlar karşılaşmayı maraton tribün ve yeni yeşil tribünlerden 5 TL, eski yeşil tribünden 10 TL, kapalı tribünden 25 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım tribün bilet ücretleri ise 5 TL olarak açıklandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri