Kartal 2015'in en iyi 6. takımı

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, topladığı 56 puanla Süper Lig'in 2015 takvim yılındaki en başarılı 6.takımı oldu. Kartal'ın Antalya Belek kampı sürüyor. Takım Cuma günü Belek'ten ayrılacak

56 PUAN TOPLADI

Spor Toto Süper Lig'de 2015 takvim yılında oynanan lig maçları göz önüne alınarak yapılan değerlendirmede Torku Konyaspor, 21 takım arasında topladığı 56 puanla 6.sırada yer aldı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 2015 yılında Süper Lig'de 36 maça çıkarken, bunlardan 15'ini galibiyetle, 11'ini ise beraberlikle tamamlarken, 10 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı. 36 maçta 36 gol atıp, 41 gol yiyen Torku Konyaspor'umuz, topladığı 56 puanla Süper Lig'in 2015 takvim yılındaki en başarılı 6.takımı oldu.

KAMP DEVAM EDİYOR

Torku Konyaspor’da Antalya kampı devam ediyor.  Pazar günü Belek’te toplanan ve ikinci yarı için ilk çalışmayı Pazartesi günü yapan Torku Konyaspor'un önceki akşam saatlerinde otelin sahasında gerçekleştirilen antrenmanda  Dimitar Rangelov, Halil İbrahim Sönmez, Alban Meha ve Mario Felgueiras takımdan ayrı salonunda çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 5'e 2 ile devam etti.

Oyuncular pas çalışmasının ardından yapılan taktik çalışma ile antrenmanı tamamladı. Antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Samuel Holmen, top çalışmasında yer almazken bir süre koşu yaptıktan sonra antrenmanı bitirdi.

Dün sabah dinlenen ve öğleden sonra teknik-taktik antrenmanı yapan Kartallar bugün taktik çalışacaklar ve Antalya kampını Cuma sabah gerçekleştirilecek antrenmanla tamamlayacaklar. Kartallar aynı gün, İnegölspor ile Cumartesi günü oynayacakları Ziraat Türkiye kupası maçı için  öğleden sonra havayoluyla İstanbul’a uçacaklar ve oradan da feribotla Bursa’ya geçecekler. 

Spor Toto Süper ligde 16 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı maçları muhtemelen 23 Mayıs’ta sona erecek. Torku Konyaspor, perdeyi Akhisar deplasmanında açacak ve iç sahada Beşiktaş maçıyla kapatacak. Yeşil-beyazlılar, ikinci yarıda 9 maçlarını içeride, 8 maçlarını da deplasmanda oynayacak. Kartallar, ligin ikinci yarısında Beşiktaş ile birlikte Fenerbahçe ve Trabzonspor’u konuk ederken, Galatasaray ile de deplasmanda mücadele edecek. 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri