Kartal 2. özel maçına çıkıyor

Torku Konyaspor, 2. hazırlık maçını bugün Hollanda 2. lig takımlarından Telstar ile yapacak. Yeşil-beyazlıların genç futbolcusu İsmail Güven, ikinci yarı için iddialı konuştu

Torku Konyaspor’da Antalya kampında ikinci yarı hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlılar ikinci hazırlık maçını bugün Hollanda 2. lig takımlarından Telstar ile yapacak. Pazar akşamı Adana Demirspor ile oynadığı maçta mücadeleci futboluyla dikkat çeken Torku Konyaspor, dünü de çift antrenmanla geçirdi.  Sabah ve akşam saatlerinde kondisyon, dayanıklılık, teknik-taktik çalışması gerçekleştiren Kartallar, bugün sabah ter atacaklar ve akşam da Telstar maçına çıkacaklar. Maç saat 17.00’de başlayacak. Kartallar, 11 Ocak Cuma günü ise, yine Hollanda 2. liginden Fortuna Sittard ile karşılaşacak.

İSMAİL:HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Tourku Konyaspor’un genç futbolcusu İsmail Güven, ikinci yarı için iddialı konuştu. Antalya'da devam eden devre arası kamp çalışmalarının son derece faydalı geçtiğini ve tek düşüncelerinin sezonun ikinci devresine en hazır şekilde girmek olduğunu belirten İsmail Güven, takımdaki birlikteliğin ve arkadaşlığın sezon sonunda belirledikleri Süper Lig hedefine kendilerini ulaştıracağına inandığını söyledi.

Torku Konyaspor'un genç futbolcusu İsmail Güven, takım olarak istenilen düzeyde bir ilk yarı geçiremediklerini belirterek başladığı değerlendirmesi şöyle sürdürdü.  "Özellikle sahamızda kazanmamız gereken maçlarda istemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Bu bizim sıralamada geride kalmamıza neden oldu. Kaybettiğimiz maçların yanı sıra şanssız olduğumuz maçlarda vardı. Ama geriye dönüp bakmanın ve 'keşke' demenin bize bir fayda getirmeyeceğini biliyoruz. Sadece geçmişteki hatalarımızdan gereken dersleri çıkarttığımızı söyleyebiliriz. Uğur hocamızın gelişiyle yeni bir sayfa açtık ve yakaladığımız çıkışla ilk yarıyı moralli bir şekilde kapattık. Bizi artık Süper Lig yarışının iyice kızışacağı zorlu bir ikinci devre bekliyor. Bunun için Antalya'da sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Takımımızda her şey yolunda. Arkadaşlığımız, birlikteliğimiz üst düzeyde. Genç oyuncular olarak bizimle ilgilenilmesi de bizi hırslandırıyor. Umarım, sezonun ikinci devresine Bucaspor deplasmanında alacağımız galibiyetle başlarız ve sonunu da iyi getirerek Torku Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşıma sevincini yaşarız. Biz buna inanıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri