Kartal, 1461'den korkmuyor

Ligin ikinci haftasında, 1461 Trabzon ile ilk deplasman maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda hedef; rakibini sahasında yenerek ilk galibiyeti almak

Lige, yeni kadrosuyla iddialı olarak hazırlanan, ancak ilk hafta iç sahada Bucaspor karşısında şok bir yenilgi alan Torku Konyaspor, yarın deplasmanda, Trabzonspor’un pilot takımı olan 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarının Konya bölümünü Perşembe günü akşam Anadolu Selçukluspor ile oynadığı çift kale maçla tamamlayan Kartallar, dün sabah Ankara’ya gittiler ve oradan da öğleyin Trabzon’a uçtular.

Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, Trabzon maçının hazırlıklarını bugün yapacakları ter idmanıyla tamamlayarak maç saatini beklemeyecekler. Kafilede tüm futbolcular yer aldı. Hedef, Trabzon deplasmanından 3 puanla dönerek ilk galibiyeti alarak moral ve güven tazelemek.

Antrenman maçında Anadolu Selçukluspor’u 2-1 yenen maçın ilk yarısının sonlarına doğru rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında acılar içerisinde yerde kalan Emil Angelov korkuttu. Sağlık ekibinin hemen müdahale ettiği tecrübeli oyuncunun ciddi bir sakatlığının olmadığı tespit edilirken, tedavisi sürdürülmekte.. Angelov’un durumunun bugün yapılacak antrenmanda belli olacağı kaydedildi..

Torku Konyaspor, Anadolu Selçukluspor ile Atatürk stadı 1 nolu sahada oynanan maçın ilk yarısında Kaya, Tolga, Selim, Abdülkerim Bardakçı, Bilal Aziz, Şenol Akın, İshak, Coşkun, Neca, Angelov (Erdal), Recep Aydın 11’iyle mücadele etti. Kartallar, ikinci yarıda ise; Emrullah, Erkan Sekman, Selim (Onur), Erdinç, Muhammet Yürükuslu, Gökhan Güney, Serkan Şahin, Neca (Atilla Yıldırım), Recep Aydın (Ali Dere), Ali Zitouni, Erdal’dan oluşan kadroyla yer aldı sahada. Karşılaşmada Konyaspor’un gollerini, ikinci yarıda Atilla Yıldırım ve Serkan Şahin attı. Anadolu Selçukluspor’un golünü ise Abdülkerim Kılıç kaydetti.

ÖZKARA: PUANSIZ DÖNMEYECEĞİZ

Yarın 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelecek oylan Konyaspor'da hedef galibiyet olarak belirlenirken, yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Hüsnü Özkara, Bucaspor mıçında kaybedilen 3 puanı Trabzon maçında telafi edeceklerini, bütün hazırlıklarını da bu doğrultuda yaptıklarını söyledi. Ligde ilk maçların sürpriz sonuçlara gebe olduğunu, ancak Bucaspor maçında iyi oynamadıkları için mağlup olduklarını ifade eden Özkara, “Buca maçı geride kaldı. Hafta içinde oyuncularımla nerede ne hatalar yaptık, eksikler nelerdi bunları tartıştık. Buca maçına bir kaza olarak bakıyoruz. Dolayısıyla da bu maçı unuttuk, yarın oynayacağımız 1461 Trabzon maçına kilitlendik. Bu maçtan puansız dönmeyeceğiz. Çünkü, Buca maçından ders çıkardık” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri