Kart, Sarayönüspor’u bırakıyor

Görev yaptığı dönem içerisinde Sarayönüspor’a şampiyonluklar yaşatan Antrenör Niyazi Kart’tan sezon sonunda görevi bırakacağını açıkladı.

Kart, sezon sonunda hem Süper Grup’ta hem de gençlerde takımı şampiyon yaparak görevden ayrılacağını söyledi. 

Amatör 2. Küme’de aldığı takımı Süper Grup’a kadar taşıyan Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, sezon sonunda Sarayönü Belediyespor ve Sarayönü Belediyesi’ndeki görevinden ayrılacağını söyledi.
Görev yaptığı süre boyunca hep zirve mücadelesi verdiklerini ve iddialı bir takım olduklarını dile getiren Antrenör Niyazi Kart, “Sarayönü Belediyespor’da ki 6. sezonum. Göreve başladığı ilk yıllarda 2. Küme’de şampiyonluk mücadelesi verdik. İlk 2 yılda kıl payı şampiyonluğu kaçırdık. Hedefe 3. sezonda ulaştık. 1. Küme’ye çıktıktan sonra da iddialı takım kimliğimiz devam etti. 1. Küme’deki ilk sezonumuzda kendi hatalarımız sonucunda şampiyonluğu kaçırdık. Geçtiğimiz sezon işi sıkı tutarak 1. Küme’de şampiyon olduk ve tüm Sarayönü’nün desteğiyle Sarayönüspor’u tarihinde ilk kez Süper Grup’a çıkardık. Yıllar sonra genç takımı oluşturduk. Gençler kategorisinde de 2. Küme’den 1. Küme’ye çıktık. Süper Grup’ta lider Çumra’nın 1 puan gerisinde 2. sıradayız. Şu anda lig bitse gruplara gidiyoruz. En kötü ihtimalle sezonu ilk 3 takım içersinde tamamlayıp grup maçlarına katılmayı hedefliyoruz. Gençler Ligi’nde de lider durumdayız. Bu kategoride de hedefimiz şampiyonluk” dedi.
Artık yorulduğunu ve görevini bırakacağını dile getiren Kart, “Görev yaptığımız 6 sezon boyunca zaman zaman yalnız kaldığımız dönemler oldu. Buna rağmen başarıyı kovalamaktan vazgeçmedik. Bu dönem hem maddi anlamda hem manevi anlamda fedakarlıklarımız oldu. Sezonu çifte şampiyonlukla tamamlayıp Sarayönüspor’da ki görevimi bırakacağım. Antrenörlüğü bıraktıktan sonra Sarayönü Belediyesi’ndeki görevimden de ayrılacağım” diye konuştu.       
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri