Kart: Şanssızdık

Kendi sahasında aldığı 3-0'lık Meski mağlubiyeti ile devre arasına giren Sarayönü Belediyespor'da Antrenör Niyazi Kart, kötü geçen ilk yarıyı değerlendirdi.

Kendi sahasında aldığı 3-0'lık Meski mağlubiyeti ile devre arasına giren Sarayönü Belediyespor'da Antrenör Niyazi Kart, kötü geçen ilk yarıyı değerlendirdi.
İlk yarının tamamlanmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Kart, "Yeni bir kadro olduğu için uyum konusunda ciddi sıkıntılar yaşadık. Takım içerisindeki koordinasyonu ve uyumu istediğimiz seviyeye çıkaramadık. Bunun yanında yaşanan sakatlıklar ve cezalar da yakamızı bırakmayınca hedefimizden uzaklaştık. Tabi yaşadığımız bir sürü şanssızlık ta bunların cabası oldu. Futbol biraz da hava işi. Kadronuz çok iyi olsa dahi bir hava yakalayamadığınız sürece bu iş yürümüyor. Geçen sene çok kaliteli kadroların bulunduğu ligimizde hava yakalayamadığı için ligi istemediği konumlarda tamamlayan birçok takım oldu. Bunun en büyük örneklerinden bir tanesi de Ceyhanspor. Geçen sene ligin en kaliteli kadrolarından bir tanesi olmasına rağmen bir türlü tutturamadıkları için hedeften çok uzak kaldılar. Bu sene ise yakaladıkları bir havayla geçtiğimiz haftaya kadar namağlup geldiler. Bazı sezonlar bazı takımlar için istenmediği kadar şanssız geçer. Bu sezonda bu durum bizi için söz konusu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri