Kart, kulüp menajeri oldu

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sarayönü Belediyespor’da Niyazi Kart kulüp menajerliğine getirildi. Kart yıllarca hizmet ettiği yeşil-siyahlı kulübe bir sezonun ardından kulüp menajeri olarak geri döndü

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sarayönü Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Güçlü bir yönetimle yeni sezona hazırlanan Sarayönü Belediyespor’da imzalar atılmaya başlandı.   

Sarayönü Belediyespor, transferde ilk bombayı idari kısımda patlattı. Yeşil siyahlılar kulüp menajeri olarak Sarayönü Belediyespor ile özdeşleşmiş isimlerden Niyazi Kart ile anlaştı. Bunun yanı sıra takımın başarılı Teknik Direktörü Ahmet Kök ile de sözleşme yenilendi. Sarayönü Belediyespor’da 12 yıl oyuncu olarak, 8 yıl ise teknik direktör olarak görev yapan Niyazi Kart’ın, yeşil siyahlı takım ile Kulüp Menajeri olarak anlaşması, kamuoyunca memnuniyetle karşılandı.

Sarayönü Belediyespor, kulüp menajerliği görevine Niyazi Kart’ı getirdi. Yeşil siyahlı takımın 8 yıl teknik direktörlüğünü yapan ve birçok büyük başarıya imza atan Kart, geçtiğimiz sezon Akşehirspor ile anlaşmıştı. 2015-2016 sezonu öncesi yuvaya geri dönen Kart, hafta içerisinde Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak ile görüşerek anlaşmaya vardı.

Görüşmelerin ardından açıklamada bulunan Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak, “2015-2016 sezonu bizim için çok farklı bir sezon olacak. Hedeflerimiz çok büyük. Büyük hedefleri iyi bir ekibe sahip olanlar kazanabilir. Bu anlamda takımımızdan önce, iki bir ekip oluşturmak için kolları sıvadık. Öncelikle kongre yaparak yönetim kurulumuzu kat ve kat güçlendirdik. Görev dağılımlarımızı yaptık ve çalışmalarımıza hızlı şekilde başladık. Kulüp menajeri olarak da, kulübümüze yıllarını vermiş ve bu camiayı iyi tanıyan bir isim olan Niyazi Kart ile anlaşmayı uygun gördük. Kulübümüze sağlayacağı katkılardan şüphemiz yok. Teknik Direktör’ümüz Ahmet Kök ile de anlaşmamızı yeniledik. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yakaladığı başarı ile takımımıza önemli bir ivme kazandıran Ahmet hocamızla devam etme kararı aldık. İyi bir ekip ve iyi bir takımla hedeflerimizi gerçekleştireceğimize inancım tam. Şampiyonluk hayal değil” dedi.

Başkan Solak’ın ardından Niyazi Kart yaptığı açıklamada, “20 yıldır emek verdiğim kulübüme döndüğümüz için mutluyum. 3. Lig’e çıkabilmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Beni bu göre layık gören herkese teşekkür ederim. Şampiyonluk için gereken her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Teknik Direktör Ahmet Kök ise “Burada çalışmaktan memnunuz. Bize verilen göreve layık olmaya çalışacağız. Bu ilçeye 3. Lig yakışır. İnşallah bu sezon ilçemize ve takımımıza şampiyonluk sevincini yaşatacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri