Kart, Konyada yeni bir dönem başladı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Konya Milletvekili Atilla Kart, CHP Konya İl Başkanlığını ziyaret ederek, kongre sonucu yeniden CHP Konya il Başkanı seçilen Cumhur Koyuncu ve il y

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Konya Milletvekili Atilla Kart,

CHP Konya İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, kongre sonucu yeniden CHP Konya il Başkanı seçilen Cumhur Koyuncu ve il yönetim kurulu üyelerini kutlayarak, CHP’nin iktidarı için birlikte çalışacaklarını ve Konya’da yeni bir dönemin başladığını söyledi.  

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Konya Milletvekili Atilla Kart, CHP il Başkanı Cumhur Koyuncu’yu hayırlı olsun ziyaretinde meclisteki çalışmalar hakkında bilgi vererek,

“Mecliste anayasa çalışmalarımız devam ediyor. Anayasa değişikliği yetmez. Bunun uygulanması ve uygulayıcıları önemlidir. 12 Eylül yasalarının değişmesi gerekiyor. İktidarı bu anlamda samimi görmüyoruz. Deniz fenerinde gelinen nokta bellidir. İktidar Deniz Feneri adaletini Türkiye’ye yaymak istiyor. Sütten yolsuzluk yapılır mı? AKP döneminde olur.  Sorumluları ne oldu? İktidar bunu en kısa sürede açıklamalıdır” dedi.

KONYA’DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI  

Ziyarette, CHP Konya il kongresini de değerlendiren Atilla Kart, Konya’da yeni bir dönemin başladığını ifade ederek, “Partimiz CHP’nin Konya il kongresi üç adayın yarışması sonucunda tamamlandı. Konya’daki kongremiz örnek bir kongre oldu. Katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Birbirimizi dışlamadan saygı çerçevesinde partimizi önce yerelde sonra genelde iktidar yapmak için birlikte mücadele etmeliyiz. Önemli olan bu makamlarda görev yaparken hakkını vermektir. Bu vicdanı sorumluluğun içinde olmalıyız. Artık Konya’da yeni bir dönem başladı. Gelir dağılımı ve adaletsizliğini ortaya çıkarıp, halkımıza anlatmalıyız. Alanlarda daha aktif ve mücadeleci olmak gerekir. İl başkanlığına tekrar seçilen il başkanımız Cumhur Koyuncu başta olmak üzere il yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.     

 

CHP Konya il başkanı Cumhur Koyuncu’ da Atilla Kart’ın ziyaretinden ve birlikte CHP’nin iktidarı için çalışacaklarından dolayı memnun olduklarını belirtti.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri