Karsspor'un Elektriklerinin Açılması Girişimlerine Aras- Edaş Duyarsız Kaldı

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Karsspor'un hafta içi kesilen elektriklerinin açılması için yapılan girişimlere ARAS EDAŞ duyarsız kaldı. Kulüp yetkilileri borcun yapılandırma ile ödenmesini talep ederken, ARAS-EDAŞ'ın 'Borcu...

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Karsspor'un hafta içi kesilen elektriklerinin açılması için yapılan girişimlere ARAS EDAŞ duyarsız kaldı. Kulüp yetkilileri borcun yapılandırma ile ödenmesini talep ederken, ARAS-EDAŞ'ın 'Borcu ödemeseniz daha iyi olur' demesi tepki ile karşılanıyor.

Hafta içerisinde Karsspor tesislerine gece saatlerinde gelen ARAS-EDAŞ görevlileri arıza var diyerek tesisin elektriklerini kesmiş ve kampta olan takımı zor durumda bırakmıştı. 2008 yılına ait borçtan dolayı tesislerin elektriklerinin kesildiğini öğrenen Karsspor'un 3 aylık yönetimi durumu Kars Valiliğine iletmiş sonuç alamayınca Erzurum yollarına düşmüştü. Erzurum'da ARAS-EDAŞ bölge müdürlüğüne borcun yapılandırılması için müracaatta bulunan yöneticilere ARAS-EDAŞ 'Borcu ödemeseniz daha iyi olur' cevabı verdiği ileri sürüldü.

Gelişmeler karşısında Karsspor taraftarları, geçen yıl kapısına kilit vurulması düşünülen takımlarına sahip çıkan Başkanı Muharrem Yıldız'a 'Senmisin bu takıma sahip çıkan' denildiğini ve önüne engeller çıkarıldığını söylüyor. Kulübün Basın sözcüsü Yıldıray Eyüp Özdemir ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada ARAS-EDAŞ'ın Kars İl Müdürlüğü ile Erzurum Bölge Müdürlüğünün Kars'ın futbol takımına hiçbir kolaylık tanımadıklarını söyledi.

Özdemir, kapısına kilit vurulacakken sahip çıktıkları Karsspor'a şehrin seçilmişleri ve atanmışlarının da sahip çıkmasını beklediklerini belirtti. Özdemir, "ARAS-EDAŞ yetkilileri bin bir umutla gittiğimiz Erzurum'da Kars'tan farklı şeyler söylemediler. Tek fark, 'Bu borcu ödemeseniz daha iyi olur' oldu. Anlam veremiyorum, herkes kendi çıkarını düşünüyor. Burada karşımıza çıkan ana para dışında faiz şu bu derken bizden 200 bin TL almak. Şimdi bizi uyaran arkadaşlarımızı iyi anlıyoruz. Karsspor pimi çekilmiş bomba mı?" dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri