Kars Dekoratif Aydınlatma Direkleriyle Güzelleşecek

Kars Belediyesi, cadde ve sokaklarda ışıklandırma için dekoratif aydınlatma direkleri tercih edecek. Başkan Murtaza Karaçanta, bu çalışma ile aydınlatma yapılan cadde ve sokakların daha güvenli ve güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi....

Kars Belediyesi, cadde ve sokaklarda ışıklandırma için dekoratif aydınlatma direkleri tercih edecek. Başkan Murtaza Karaçanta, bu çalışma ile aydınlatma yapılan cadde ve sokakların daha güvenli ve güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Bir zamanlar 'Doğu'nun Parisi' diye adlandırılan Kars'ın eski günlerine dönmesi için ciddi çalışmalar yapılması gerekiyor. Bu bağlamda mevcut Kars Belediyesi cadde ve sokaklarda aydınlatma çalışmalarının yanı sıra bazı ana caddelerde de ledli ışıklandırma çalışmaları yapacak. Belediye özellikle şehrin en hareketli caddeleri Faikbey, Kazımpaşa ve Atatürk'te çok güzel bir görünüm için adımlar atma kararı aldı.

Konuya ilişkin Başkan Karaçanta, "Cadde ve sokak düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan aydınlatma ve ışıklandırmaların yanı sıra çocuk ve dinlenme parkları da yeniden ışıklandırılacak." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri