Karneleri Başkan Kalaycı dağıttı

Merve-Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulunda, 20112012 eğitim-öğretim yılının yılsonu karnelerini Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve sınıf öğretmenleri dağıttı

Merve-Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulunda, 2011–2012 eğitim-öğretim yılının yılsonu karnelerini Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve sınıf öğretmenleri dağıttı.

Merve Eğitim kurumları bünyesinde yer alan ve 1994 yılında Konya’da eğitim öğretime başlayan Merve-Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulunda bir eğitim yılı daha geride kalırken, 18. yıl dönem karneleri önceki gün Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı aynı zamanda okul velisi olarak karne heyecanı yaşadı. Okulda karne dağıtım töreni her sınıfta ayrı ayrı gerçekleştirilirken, başkan Kalaycı kızı Fatma nur ve oğlu zahit Kalaycı’nın karneleri kendi verirken karne heyecanını yaşadı. Okul Müdürü Hüseyin Taş “ 2011–2012 eğitim-öğretim yılını geride bıraktık. Başarılı bir yıl daha geride bırakmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Karne dağıtım törenimize Meram Belediye Başkanımız Serdar Kalaycı, hem başkan, hem de öğrenci velisi olarak katılması bizleri mutlu etmiştir” dedi.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri