Kardeşiyle Pikniğe Gitmek İçin İzin Gününü Değiştirdi, Patlamada Öldü

Antalya'da dün tekstil yıkama fabrikasındaki buhar kazanının patlaması sonucu meydana gelen olayda hayatını kaybedenlerden Nurten Uyar ve Mediha Ünsal toprağa verildi. Mediha Ünsal'ın dün izin günü olduğu, ancak İstanbul'dan ziyarete gelen...

Antalya'da dün tekstil yıkama fabrikasındaki buhar kazanının patlaması sonucu meydana gelen olayda hayatını kaybedenlerden Nurten Uyar ve Mediha Ünsal toprağa verildi. Mediha Ünsal'ın dün izin günü olduğu, ancak İstanbul'dan ziyarete gelen kardeşiyle pazar vakit geçirmek için izin gününü değiştirdiği ortaya çıktı.

Antalya’da dün sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi’nde tekstil yıkama fabrikasındaki buhar kazanında meydana gelen patlama sonucu ikisi kadın, 3 kişi hayatını kaybetmiş, 6’sı kadın 10 kişi de yaralanmıştı. Patlamada yaralanan Döndü Atik, Saniye Beyaz, Murat Koçer, Ayşe Güneş, Ayşe Erbil, Yaşar Kapar, Can Ercan, Ayşe Koçtürk ve Fatma Aksoy'un Antalya’daki çeşitli hastanelerde tedavileri devam ediyor. Olay yerinde hayatını kaybeden Nurten Uyar (45) ve Mediha Ünsal (45) için cenaze töreni düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ali Cin (27) ise defnedilmek üzere Burdur'un Bucak ilçesine gönderildi. Kırk beş yaşındaki üç çocuk annesi Mediha Ünsal için Uncalı Mezarlık Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, diğer protokol üyeleri ile yakınları katıldı.

"BU OLAYLAR BİR DAHA YAŞANMAYACAK DEĞİL Mİ?"

Cenaze namazın öncesi Menderes Türel'in başsağlığı dileklerini kabul eden Mediha Ünsal'ın kardeşi Meliha Kula, "Bu olaylar bir daha yaşanmayacak değil mi? Bu olayları bitirmek için çabalayın. Sizlerin vazifesi bu. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunlar bir daha olmayacak değil mi? Lütfen çocuklarımızı bizden almayın. Onlar babasızdı, şimdi de annesiz kaldı. Siz yardım edin, çocuklar bizimle kalsın. Teyzeleri, dayıları var." dedi.

Cenaze töreninde acı bir hikaye de ortaya çıktı. Patlamanın yaşandığı gün normal şartlarda izinli olduğu öğrenilen Mediha Ünsal'ın kız kardeşi Meliha Kula'nın İstanbul'dan kendilerini ziyarete gelmesi nedeniyle pazar günü piknik yapmak amacıyla izin gününü değiştirdiği ortaya çıktı. Ünsal'ın bu nedenle izin günü değiştirerek dün çalışmak için fabrikaya gittiği öğrenildi. Ünsal'ın eşinin ise bir suç nedeniyle cezaevinde olduğu belirtildi.

Öte yanda, aynı olayda hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Nurten Uyar da Erenköy Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Uncalı Mezarlığı'nda defnedildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri