Kardeş okula iadei ziyaret

Derebucak ilçesine bağlı Durak köyünde faaliyet gösteren Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) öğrenim gören bir grup öğrenci, kardeş okul Beyşehir Özel Gönül İlköğretim ...
Derebucak ilçesine bağlı Durak köyünde faaliyet gösteren Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) öğrenim gören bir grup öğrenci, kardeş okul Beyşehir Özel Gönül İlköğretim Okulu'na iadeiziyarette bulundu. 
Öğretmen ve okul idarecileri ile birlikte Beyşehir'de bulunan kardeş okulu ziyaret eden öğrenciler, önümüzdeki zaman diliminde gerçekleştirilecek faaliyetleri değerlendirdi. 
Durak YİBO Müdürü Mehmet Yüksek, yaptığı açıklamada, kendilerini karşılayan öğrenci, okul yönetimi ve Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ederek, ''Bu tür faaliyetlerin ilgiye ihtiyacı olan okulumuz öğrencileri üzerinde olumlu tesirleri oldukça fazla, kardeş okulumuz ile yapılacak faaliyetleri değerlendirdik. Öğrencilerimiz için idareci, öğretmenler ve veliler olarak elimizden geleni yapmaya karar verdik. Ziyaretimiz çok verimli geçti'' dedi. 
Velilerin de bulunduğu ziyarette duygusal anlar yaşandı. Gelen misafir öğrencilere, okul gezdirildikten sonra gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgiler verildi. 
Özel Gönül İlköğretim Okulu Müdürü Arslan Cömert ise ''Beyşehir'de 6. yılıma girmiş bulunmaktayım. Geldiğimiz yıldan bu tarafa farklı bölgelerden, Diyarbakır, Iğdır, Beyşehir'den kardeş okullarımız oldu. Şu anda ağırlıklı olarak faaliyetlerimizi YİBO ile gerçekleştiriyoruz. Kardeş okulumuzla etkileşim içerisinde olmamız, onları mutlu ettiği gibi bizleri de mutlu ediyor. Faaliyetlerimizi artırarak devam ettirme kararı aldık. Yapılan ve yapılacak projelerde emeklerini esirgemeyen velilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, YİBO ailesine çok teşekkür ederim'' dedi.
AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri