Kardemir Karabükspor: 2 - Trabzonspor: 0 (İlk Yarı)

Stat: Dr. Necmettin ŞeyhoğluHakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, İsmail ŞencanKardemir Karabükspor: Abdulaziz Demircan, Murat Akça, Larrys Destin Mabiala, Abdou Razack Traore, Hakan Özmert, Ahmet İlhan Özek, Domi Kumbela, Samba Sow, Erdem Özgenç,...

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, İsmail Şencan

Kardemir Karabükspor: Abdulaziz Demircan, Murat Akça, Larrys Destin Mabiala, Abdou Razack Traore, Hakan Özmert, Ahmet İlhan Özek, Domi Kumbela, Samba Sow, Erdem Özgenç, Tanju Kayhan, Onur Ayık

Trabzonspor: Fatih Öztürk, Jose Bosingwa, Carl Medjani, Sefa Yılmaz, Mustafa Akbaş, Esseid Belkalem, Zeki Yavru, Serdar Gürler, İshak Doğan, Waris Majeed, Mustapha Yatabare

Goller: Dk. 5 Abdou Razack Traore, Dk. 17 Zeki Yavru (Kendi kalesine) (Kardemir Karabükspor)

Sarı kart: Dk. 38 Zeki Yavru (Trabzonspor)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. haftasında oynanan Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçının ilk yarısını ev sahibi Kardemir Karabükspor, Abdou Razack Traore ve Zeki Yavru'nun kendi kalesine attığı gollerle 2-0 önde tamamladı.

Ev sahibi Kardemir Karabükspor'da sakatlıkları bulunan; Emre Özkan, Valentin Viola, Boy Waterman, Joseph Akpala, Emre Güngör, Yiğit İncedemir ve İbrahim Serdar Aydın bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Konuk ekip Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan; Özer Hurmacı, Deniz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Onur Kıvrak, Kevin Constant ve Avraam Papadopoulos bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

İki takım daha önce 15 kez karşı karşıya geldi. Kardemir Karabükspor 2 kez kazanırken, Trabzonspor 9 kez galip geldi. 4 maç ise eşitlikle sonuçlandı. İki ekibin arasındaki 15 maçta Kardemir Karabükspor 10 gol atarken, Trabzonspor 30 kez fileleri havalandırdı.

Bu maç öncesinde Kardemir Karabükspor ilk 4 haftada aldığı 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 1 puan topladı ve ligde son sırada bulunuyor. Konuk ekip Trabzonspor ise ilk 4 haftada aldığı 4 beraberlik ile 4 puan topladı ve bu maç öncesinde ligde 14. sırada bulunuyor.

5. dakikada ev sahibi ekip Abdou Razack Traore'nin golüyle öne geçti. Sol kanattan kazanılan taç atışını Kardemir Karabükspor'da Tanju Kayhan hızlı kullandı ve topu Onur Ayık'a doğru gönderdi. Onur Ayık, bekletmeden pasını Abdou Razack Traore'ye aktardı. Ceza sahası içinde topla buluşan Abdou Razack Traore, Carl Medjani'den sıyrıldıktan sonra sol çaprazdan çok sert vurdu ve meşin yuvarlağı kaleci Fatih Öztürk'ün sağından filelerle buluşturdu: 1 - 0.

17. dakikada Kardemir Karabükspor, Zeki Yavru'nun kendi kalesine attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Bu dakikada Hakan Özmert'in derinlemesine güzel pasında savunmanın arkasında topla buluşan Abdou Razack Traore topla birlikte ceza sahası içine giriyor. Abdou Razack Traore, yanında boş durumda bulunan arkadaşı Domi Kumbela'ye pasını çıkardı. Domi Kumbela'dan önce Zeki Yavru topu penaltı noktası üzerinde uzaklaştırmak istirken yaptığı ters vuruşla meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi: 2 - 0.

30. dakikada Trabzonspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada sağ kanattan İshak Doğan'ın kullandığı kornerden gelen topla Jose Bosingwa arka direkte buluştu, sert şutunda Domi Kumbela'nın sırtından seken top eline de çarparak kornere çıktı. Bu pozisyonda Trabzonsporlu oyuncuların penaltı itirazına hakem Hüseyin Göçek itibar etmedi.

41. dakikda gelişen ani Kardemir Karabükspor atağında Abdou Razack Traore'nin pasında topla buluşan Ahmet İlhan atağı sağ kanattan sürükledi, ceza sahası içindeki Domi Kumbela'ya pasını aktardı, bu oyuncu da ceza sahasına girer girmez sert vurdu, ancak meşin yuvarlağı kale yerine üstten dışarı gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümünde iki takımın da çabası başka gol getirmeyince ev sahibi Kardemir Karabükspor içeriye 2-0 önde girdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri