Karbon ayak izi köleliktir

Süleyman Küçük

Tarih boyunca insan pek çok coğrafyada ve pek çok kavimde, farklı şekillerde kölelik dönemleri görmüş geçirmiştir. Bakmayın insanlığı şu veya bu sistem kölelikten kurtardı diye nara atanlara.

+*

Çünkü insanlık bedenen yaşanan kölelikten çok daha kötü olan, zihin köleliğini yaşamaktadır ve bu kölelik, geçmişe rahmet okutturacak şekilde çeşitlendirilmektedir.

Karbon ayak izi çalışmalarını gözünüzde çok büyütmüşsünüz diyecekleredir sözümüz.

Avustralya başta olmak üzere İngiltere’ye kadar dünyada küresel ısınmaya neden oluyor diye, binlerce deve ve inek katledildi kimseden bir karşılık görmedi.

Kuş gribi bahanesiyle milyonlarca tavuk öldürüldü, tarım alanlarında ve ormanlarda çıkardıkları yangınlarla ve laboratuvarda ürettikleri virüslerle gıda zincirini yok ediyorlar, yine karşılık görmüyor.

İneklerden sonra kedi ve köpekler halledilecek ve sıra insanlara gelecek dediğimizde, olan biteni gözümüzde büyütmüş mü oluyoruz?

Geçmişte yaşananları gözümüzde büyütmediğimiz ve zamanında karşı çıkmadığımız için evlere hapsedildik.

Geçmişten biz ders almadık ama iblis ve tayfası, bu defa geçmişten ders alarak karşımıza çıkıyor.

Dünya nüfusunu azaltmak için ürettikleri yarı insan yarı robot denilecek ucube yaratıklarla, dünyaya savaş açmaya hazırlandıklarını gizlemeye bile ihtiyaç duymuyorlar.

İnsanoğlu ile birlikte dünyayı da sıfırlayıp, yeniden tanzim edecekleri bir düzende yaşamak istediklerini, görevlileri aracılığıyla açık açık ifade ediyorlar.

Bunun için "KARBON AYAK İZİ" dayatılıyor.

Olup bitenden haberi olmayan veya geçmişte olduğu gibi rahatını bozmak istemeyenler için olan biteni doğru okumak ve doğru anlamak mümkün olamıyor.

Bu gidişle hepimiz tehlikeyi yaşayarak öğreneceğiz.

Yaşanacak olumsuzlukların nasıl acımasız olduğunu görmek isteyenler, Çin’in bazı bölgelerinde uygulamaya başlanan kredili hayat sistemini inceleyebilirler.

Gerçi bazı kişiler için biz ne kadar ısrar edersek edelim, kutlu devletin kadim aklının ve mübarek milletin irfanının yanlışlara izin vermeyeceğinden, hatta ırk kutsallığı sebebiyle Allah’ın(cc) yardımının her seferinde yetiştiğinden bahisle söylenenleri ret edecek milyonlar var.

Bir de vicdanını ve diplomasını şeytanın uşaklarına satmış, iklim krizi sadece fosil yakıtlardan ve büyükbaş hayvanlardan kaynaklanıyor diyen bilim adamları var.

Bu kişiler küresel ısınma tiyatrosunda rollerini oynarken, diğer insanların da bu tiyatroda yer almaları için onları kandırıyorlar.

Bu insanlar başlarına felaket gelince uyanacaklar, ama o zaman iş işten geçmiş olacak.

Çünkü bizim vergilerimizle maaş alan ve görünürde T.C. hükümetinin memurları olarak gördüğümüz kişilerin, gerçekte küresel sermayenin uşakları olduğu ortaya çıktığında, insanlar şeytani sistemin kurallarına göre ve kredi sistemine göre bir hayata uyanacaklar.

Kuralları ise, nakitsiz bir toplum oluşturma ve insanların mülksüzleştirilmesi olacaktır.

Karbon ayak izi ile ekmek başta olmak üzere her tür gıda alışverişleri kontrol altına alınacak, hayvansal ürünlerin üretimi durdurulacak ve yapay gıda zorunluluğu getirilecektir.

Karbon ayak izi ile kişiler ve kurumlara karbon kotası getirilecek, buna bağlı olarak konulacak vatandaşlık puanı ve sosyal kredi sistemi ile yurt içi tüm seyahatler de izne tabi olacaktır.

Böylece karbon kredisi ve kotası düşük olanların alış veriş yapmaları ve seyahat etmeleri kısıtlanacaktır.

Karbon ayak izi nedeniyle getirilecek ağır vergilerle, size özel bir eviniz ve otomobiliniz bile olmayacaktır.

Kişisel araçlar için binalara ve sitelere kurulacak şarj istasyonları ile ilgili son genelgenin, tam anlamı ile kanuna aykırı ve facialara davetiye çıkarır mahiyette olduğu bilinmelidir.

FARKINDA MIYIZ?

Bu günlerde kolaylık nedeniyle elimizden düşürmediğimiz telefonlar, sahip olmak için can attığımız akıllı evler, elektrikli otomobiller, tüm beyaz eşyalar ile birlikte internete bağlı olacağı için, sisteme karşı gelenlerin kesilecek elektriği ve suları nedeniyle evleri girilmez, eşyaları, araçları çalışmaz olacaktır.

Nakitsiz avm ve marketler ile elektrik ve su aboneliğindeki “Milli Akıllı Sayaç” sistemini bu işin başlangıcı olarak görün.

Kısaca tarihin hiçbir döneminde yaşanmamış bir kölelik sitemi gelmiş olacaktır.

Uyanın ve şeytani düzene karşı çıkın.

Çünkü SIFIR KARBON, SIFIR İNSAN DEMEKTİR.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.